• Uncategorized
  • 0

Безжичен Ethernet Управление на док за iPod

Новият Denon ASD-3W е още един iPod док, предназначен да освободи вашите мелодии, използвайки 802.11b или G, но също така носи възможност да слушате над 7000 уеб радиостанции, докато изглежда доста както и да зареждате приятеля си с колело за щракване.

Възпроизвеждане на музика/снимки от снимки от компютър или музикален сървър

ASD-3W може да получи достъп до Windows Media Player (*1), за да получи музика, снимки, както и плейлисти от вашия компютър.

ASD-3W разполага с Wi-Fi свързаност, поддържаща IEEE 802.11b, както и G.

Файлове за поддръжка: WMA, AAC (*2), MP3, WAV, FLAC за аудио, както и JPEG за снимки.

Интернет радио – Можете да получите достъп до списък на над 7000 радиостанции чрез услуга „VTuner“ и да се насладите на любимите си музикални канали без компютър.

GUI (графичен индивидуален интерфейс) Операция като промяна на телевизионните канали или промяна на входовете-за да се активира за по-лесно сърфиране, както и възпроизвеждане на вашите файлове, ASD-3W предоставя интуитивен GUI с произведения на албума чрез S-Video връзка.

Налични са много езици както за GUI, така и за мета данни (английски, френски, испански, немски, японски).

Команда IPOD®, както и Manage-ASD-3W има способност да управлява вашия iPod чрез дистанционно, както и музика за възпроизвеждане, слайдшоу за картини, както и видеоклипове, като същевременно презареждате вашия iPod.

Поддържани iPods-ASD-3W поддържа всеки тип iPod, оборудван с конектор на док (с изключение на 3-то поколение). IPod от 4-то поколение (с Dock Connector) изисква 3-пакета на Apple Ipod Universal Dock Adapter, който отговаря на вашия iPod дизайн (отделно предлаган от Apple Inc.), за да бъде свързан с ASD-3W.

www.denon.co.uk

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *