Биометрични брави за врати за пръстови отпечатъци – Оферта

Току -що получихме тази оферта за нашите читатели. „Westmorland Terminate & Security с удоволствие разкриват, че в момента се предлагат сорт брави за печат на пръсти, които се предлагат на много намалени разходи за посетители на автоматизиран дом. Това е да отпразнуваме новата ни оферта за дистрибуция, както и помощта на Assist Jump да започне продажбите.

Заключването на вратите на FP100 отпечатъци е най-новото, както и най-уплътненият най-съвременен интегриран отпечатък за пръстови отпечатъци, най-идеален за малкия офис или дом. Може да се използва за замяна на всякакъв тип цилиндрични брави.

Можете да отключите вратата, използвайки пръстовия си отпечатък или ключа, както и можете да съхранявате до 10 потребители. Въпреки че разполагате с RRP цена от £ 299 + ДДС, в момента се предлага само за £ 170 + ДДС (£ 199,75 Inc VAT) – можете да използвате код на поръчката AH100 за застраховка Иск за отстъпката си.

FP300 е по -здрав дизайн, както и подходящ за използване в защитени външни приложения. Тази ключалка може да съхранява 99 отпечатъка, както и обикновено на дребно на £ 599 + ДДС, но в момента се предлага за £ 323 + ДДС (£ 379-53 Inc).

Биоментрични брави

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook или се регистрирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получите тези новинарски истории, доставени по имейл, директно до входящата ви поща всеки ден

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *