Видео: „Nest Protect“ Алармата за дим и въглероден оксид, преоткрита

, основана от бившия вицепрезидент на Apple, Тони Фадел, Nest Labs вече има голям удар на ръцете си с техния термостат за обучение. Днес компанията обяви старта на „Nest Protect: Smoke + въглероден оксид“, иновативен аларма за дим и въглероден оксид (CO).

Очаква се единицата да бъде в продажба през ноември в Apple, Amazon.co.uk и John Lewis за предложена цена на дребно от £ 109 (САЩ). Той ще бъде достъпен в две версии-Wired (230V) плюс модул с батерия и можете да резервирате единица днес на връзката по-долу.

В допълнение Nest пусна приложение на iOS, Android и мрежата, което може да се използва за настройка, контрол и получаване на информирания както за Nest Secure, така и за Thermostat за обучение на Nest. Вижте пълните подробности за PR по -долу …

Nest Secure говори с вас, казвайки ви местоположението на опасността и какъв е проблемът. И преди да звучи пронизителна аларма, Nest Secure ви дава приятелски настроения за глави, че можете да мълчите с вълна на ръката си-без много повече люлеещи се кърпи или метли, за да се опитате да успокоите фалшива аларма, изгоряла тоста. Той се интегрира с вашите мобилни устройства, така че сте информирани за проблеми, когато сте далеч от дома, и дори ви съобщения, ако батериите се понижат, като избягвате този твърде познат полунощ с ниска батерия.

PALO ALTO, Калифорния – 8 октомври 2013 г. – Nest Labs, Inc. (www.nest.com) обяви днес пробив напредък, който предефинира това, което хората трябва да очакват от алармите си за дим и въглероден оксид (CO). Тези продукти трябва да ни пазят в безопасност, а не да ни дразнят. Nest Protect: Smoke + Carbon Monoxide ™ прави много повече, отколкото просто звучи пронизителна аларма, когато в дома ви има опасност. Той говори с вас, казва ви къде е опасността и какъв е проблемът. И преди да звучи пронизителна аларма, Nest Secure ви дава приятелски настроения за глави, че можете да мълчите с вълна на ръката си-без много повече люлеещи се кърпи или метли, за да се опитате да успокоите фалшива аларма. Той се интегрира с вашите мобилни устройства и дори ви съобщения, ако батериите намаляват, като избягват този твърде познат полунощ с ниско батерия.

„Всички сме изпитали алармата за дим, докато готвим или търсим източника на този непрекъснато ниско батерно чирп посред нощ“, заяви Тони Фадел, основател на гнездото и главен изпълнителен директор. „Всеки път, когато димната аларма плаче вълк, ние зависим от това малко по -малко, а след това – в момент на безсилие – изтръгваме батериите, за да спрем звуковия сигнал. И това оставя на риск нас и нашите семейства. ”

Проучванията показват, че 80 процента от населението на САЩ притежават димна аларма, но в един от всеки осем пожари на къщата, на които е посещаван пожар и спасителни служби, димната аларма не е работила, главно поради отстранени плоски или липсващи батерии поради премахване на сигналите за батерията . [1]

„Безопасността не трябва да бъде досадна“, казва Мат Роджърс, основател на гнездото и вицепрезидент по инженерството. „За нас беше неприемливо, че една от осем къщи във Великобритания има не функционираща аларма за дим. Тези продукти се изискват от закона и имат за цел да ни пазят, но хората ги мразят. Искахме да променим това, затова създадохме Nest Protect: Smoke + въглероден оксид. ”

Предлага се от Amazon

3 986 отзиви

Google Nest Secure – Аларма за дим и детектор за въглероден оксид (Wired)
Алармата за дим, която другите гледат. Nest Secure е аларма за дим и въглероден оксид с сензор за дим с разделен спектър, за да открие и двете бързи пожари с бавно изгаряне. Той може да изпрати сигнал на вашия телефон, да ви говори и дори да запали пътя в тъмното
Той ви казва каква е опасността и къде е. Сензорът за разделен спектър търси както бързи, така и бавно изгарящи пожари. Освен това има 10 -годишен СОН сензор, така че да ви каже къде се крие отровен, неоткриваем CO
Ще знаете отвсякъде. Nest Secure може да предупреди телефона ви, когато нещо не е наред у дома. Ще получите съобщение, ако алармата изгасне, ако батериите започнат да текат ниско или ако сензорът не работи. И можете да заглушите гнездото си сигурно, като използвате приложението Nest

£ 108,99

Влезте в Amazon

Характеристики на продукта

Висококачествена аларма за дим и въглероден оксид. Nest Secure е многокритериален детектор с сензори за топлина, СО и дим, които работят заедно, за да открият опасност.

Глави. Ако Nest Secure види, че нивата на дим или СО се повишават, но все още не са достигнали нива на аварийна аларма, това ще ви даде ранно предупреждение, за да може да избегне плач вълк.

Гнезда вълна. Няма нужда да махате кърпи или да се изкачвате на столове. Nest Secure ви позволява да заглушите неприятните аларми с вълна от ръка.

Мобилни известия. Свържете Nest Secure към вашия compliMentary Nest акаунт, използвайки Wi-Fi и можете да получавате сигнали с ниски батерии, глави и известия за аларма за аларма на вашия смартфон или таблет. В спешни случаи функцията „Какво да направиш“ ще ви напомня за препоръчителни действия и ще ви даде достъп с един бутон до авариен телефонен номер.

Нощно обещание. Спяй безопасно и звук. Преди да се забиете, Nest Secure ви показва, че сензорите и батериите работят с бърз зелен блясък, след като изключите светлините, така че чистите с ниски батерии да не дрънкат мечтите ви.

Пътят. Nest Secure използва много повече от просто предупреждения за дим и съвместно съвместно. LED светлините му могат да бъдат нощна светлина във вашия дом. Когато е тъмно, Nest Secure ще ви запали пътя, докато вървите под него.

Вокални аларми. Според проучване на университета Виктория, децата могат да спят чрез аларми за дим. Така че в допълнение към звуците на алармата, Nest Secure използва женски гласови аларми, за да помогне за събуждане на спящи деца в случай на спешност.

Повече сензори, много повече функции. Сензорите на Nest Protect включват фотоелектрически сензор за дим, сензор за СО, сензор за топлина, сензор за светлина, ултразвуков сензори и сензор за активност. Заедно те анализират нивата на дим и СО, вижте кога махате и запалвате пътя си през нощта.

Безжично свързване. Ако имате много повече от една защита на гнездото, те се свързват, така че ще чуете аларми от всякакви гнездови предпазва в дома ви, дори ако опасността е само в една стая.

Дизайн. Nest Secure въвежда отличителна квадратна форма с бял модел на слънчоглед. Черна версия ще бъде достъпна само на www.nest.com/uk.

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Последна актуализация на 2021-10-04 / партньорски връзки / изображения от Amazon Product Advertising API

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *