ВИДЕО: Reemo носимото дистанционно управление домашна автоматизация с жестове

Носещата технология може да е следващото голямо нещо и докато чакаме да видим, че Apple използва, вече има много интересни устройства, които го правят на пазара.

Относителният нов Comer Playtabase е основан през 2012 г. от студенти от университета в Минесота, за да създаде „забавни опции за преоткриване на вашия свят“. Първият им продукт, Reemo Controller е мишка, износена от китката, която позволява на потребителите да контролират домашната автоматизация, разработва с жестове.

Minneapolis Startup PlayTabase разкри Reemo, революционната си мишка, която позволява на потребителите да насочват и контролират електрониката около тях чрез интуитивни жестове. Ремо контролерът носи света на контрола на жестове в домашната автоматизация, за да създаде нов, интуитивен начин за взаимодействие с електрониката във вашата среда. Reemo може да се свърже с интелигентни устройства и компютри с помощта на Bluetooth и да контролира друга конвенционална електроника, като лампи и радиостанции, с приемник.

Разработчиците могат да се регистрират за API сега. PlayTabase ще стартира групата през следващите няколко седмици за около 125 долара с приемници на около 30 долара.

www.getreemo.com

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook, или се абонирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получавате тези новинарски истории, доставени чрез имейл, направо във входящата ви поща всеки ден

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *