ВИДЕО: Thinking Cleaner добавя Apple Homekit & Wifi към вашия Roomba

, оставяйки да се изправим, всички бихме обичали домашен робот и докато чакаме C-3PO, много от нас са се настанили за вакуумно-бот, за да започне с.

Сега новият проект за мислене на по-чисти Kickstarter е насочен към изграждането на добавка за вашия Irobot Roomba 500/600 или 700/800, за да стане малко по-интелигентен, много по-полезен и забавен.

Устройството има за цел да подобри почистващия препарат и да позволи на вакуума на Roomba да се свърже с вас от всяка точка на света, използвайки приложенията за мислене на по -чисти, за да наблюдават и контролират устройството, както и да получат известия Push от него.

В допълнение ще има интегрирана версия на Apple HomeKit (за серията 700 и 800) и създателите гарантират, че ще бъде лесно да се интегрира със системи за домашна автоматизация, използвайки документирания им API (JSON или XML). В бъдеще те се надяват да донесат и приставки за автоматизация на дома на 3 -та партия.

Надстройката ще добави и функции за достъпност към Roomba за хора с увреждания или които се нуждаят от специални грижи, като се използва пълноценно с възможностите на Voiceover, както и ще подобри дистанционното управление …

… Ефикасността на нещо лесно като дистанционното управление се подобрява значително с инсталираното мислене по -чисто. Редовното IR дистанционно управление може да изпраща само лесни команди, но не може да отговори на промените в състоянието или да ви информира за тях. Мисленето на чистачките ви казва, когато Roomba е достигнал до домашната си база, когато батерията е презаредена и дори може да ви каже колко са изминали много мили. Средната Roomba може да измине до 1,2 мили на сесия за почистване! Друга функция за почистване на мислене дава възможност на Roomba да стартира автоматично, когато напуснете къщата или офиса си, като използвате техника, известна като Geofencing. Собствениците на множество Roomba могат да контролират всички тях, използвайки приложението Thinking Cleaner. Дори и най-простият Roomba без вградения таймер може да бъде програмиран да извършва планирано почистване до четири пъти на ден, използвайки мислещ почистващ препарат.

Мисленето на по-чисто за вашия Irobot Roomba е достъпен за предварителна поръчка сега на връзката Kickstarter по-долу, като се започне от 99 евро за моделите, съвместими със серията 500 и 600 и 109 евро за моделите, съвместими със серията 700 и 800.

Thinkcleaner.com: Thinking Cleaner on Kickstarter [благодаря Pieter]

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook, или се абонирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получавате тези новинарски истории, доставени чрез имейл, направо до входящата ви поща всеки ден.

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *