Внезапно се случи превключване на изпражненията

SOOOOOO Smething Money. Ето малко намек:

Всичко започна, когато Джон и аз лежахме в леглото една вечер, говорейки за това, което бихме искали да направим, за да направим слънчевата стая много по -полезна функция на наклона невероятна (в момента е пълна с тайни проекти за книги, но ела есен, най -накрая можем да го изчистим Извън за благотворителен търг – и се надяваме да започнем да работим върху това да го превърнем в стая, в която всъщност се мотаем). Излязохме с идеята за дълъг тромав плаващ бар/плот, изработен от селски несъвършено дърво с няколко табуретки, изтеглени до него по една понастоящем неизползвана стена. Знаеш ли, нещо като този или този (но не точно като нито един от тях по причини, които ще влезем в линията).

Една кокетна малка дървена лента по една стена там с някои лесни изпражнения за издърпване би била много функционална за нас, защото:
Нашите любими видеоклипове

Не би трябвало да поставяме голяма маса в средата на стаята за четене на хартията, отпиване на напитки, закуска и общо чилаксиране (което означава, че дневното легло няма да бъде прекалено натъпкано и може да остане там – да!)

Когато имаме годишното парти на Клара или просто поканим хората да се мотаят, обикновено ние поставяме храна и други неща в слънчевата стая (така че всеки може да се смила там, в горния вътрешен двор и на долния вътрешен двор), така че да имаме вграден бар За да изложите цялата храна и напитки, вместо да влачите различни мебели в стаята и да хвърлите покривка върху тях, би било наистина хубаво

Продаден.

И така, на следващата сутрин се гмурнах в мечта за това как би било забавно да направя този невероятен кофти дърво/плот за табуретките сами с малко стара част от дърво и няколко лесни скоби – само за да добавим малко селски ръб към пространството и За да стане по -малко ценно на партита (няма истински притеснения относно пръстените за напитки, защото щяхме да го оцветим тъмно и да го запечатаме, за да го защитим). И тогава започнах да мисля за това как бих искал столчетата да са височина на брояча, защото тези в кухнята са се получили толкова добре (те не са толкова високи, а тенисността като столове за височина на бара), така че безмислено просто въведох в Craigslist. org и търсеше „изпражнения“. И тогава – не те правя не – най -горният вход ме накара да смуча въздух. Неичувано. Те бяха. най -готино. изпражнения. някога.

Мислите, че се шегувам. Проверете тези бебета:

Четиридесет долара поп, ретро дърво с формирани седалки, невероятен хардуер за тъмно желязо върху тях и получат това – те се въртят! Смешното е, когато се хвърлих наоколо за подобни табуретки, изскочиха няколко почти идентични версии, като href = ”” target = ”_ blank”> тези за $ 85 на поп, а те за практически 120 долара. Така че, за да ги вземем за 40 долара, всеки наистина ни спести много (получихме четири за цената на една и половина).

Така че … продадено със сигурност.

Е, всъщност не се продава, докато не ги показа на Джон (и двамата трябва да се откажем от нещата, така че в някои случаи нещата са мъртви във вода , Той ги обичаше. И всъщност поисках (хубаво) да наричам за тях „точно сега, преди да го няма“. Всички добри неща винаги се откъснаха от нашия Craigslist в рамките на деня, когато са изброени нещата, така че аз прокарах кифличките си по телефона и направих това обаждане.

Така че тогава те бяха продадени истински! За нас. Wahoo.

Когато ги вкарахме в къщата, разговаряхме за това как столчетата с дърва с тромав дървен плот/бар ще бъдат много дърва – но би било значителен срам да рисувате столовете, защото са толкова невероятни и разклонени и реколта и Целият този джаз. Така избрахме, че можем да направим елегантен бял плот вместо дърво в слънчевата стая. Но тогава влезе по -добра идея в пиесата. Тогава ярката идея да ги вкара в кухнята (duh, там вече има бял плот).

Продадено!

Дълго история, Джон и аз ги обичахме толкова много в кухнята, че избрахме, че нашите забавни сини метални табуретки биха били невероятни за селския бар за слънчева стая. Грубната кокетна дървесина звучи доста забавно в съчетание с елегантен смел боядисан метал, нали? Така че е напълно странно, че дори съм ходил на Craigslist, за да търся столчета … и тогава фактът, че намерих някои, се влюбих, верижната реакция на Джон да се влюби и завърши с тях, е всякакъв вид вихри. Приемаме го като знак, че се подразбира.

Те са просто толкова проклети доста в кухнята с богатите подове от корк, нашите кофти дъски за рязане на дърва и дори неща като изтъканата светлина и огледалото на дървото край камината. И така… продаден отначало.

И сега ще ви уау с колко многобройни ъгли мога да снимам новите ни столчета:

Обичаме и нашите сини мъже, така че кой знае, може би ще се върнат през пролетта или нещо подобно, когато се чувстваме флиртуващи. Хаха. И кой знае, може би след като се направи слънчевата стая, в крайна сметка ще обичаме дървените столчета там и сините мъже може да се озоват обратно в кухнята. Така или иначе е доста смешно, че имаме два сета на изпражнения, но поне и двамата бяха наистина рентабилни (получихме първия комплект от онлайн магазин за доставки за 32 долара) и ние наистина смеВлюбени и в двамата … и имат предвид функционалната употреба и за двата комплекта. Просто не ни питайте кой е любимото ни столче. Обичаме ги всички еднакво. Въпреки че, ако те се жокеят за много удобни, новите мъже със сигурност имат малко предимство с извитата седалка и въртящата се дейност. Вечерите на полуострова просто станаха много по-забавни въртящи се. Що се отнася до това, което прави Клара, тя има Жълтото висло, което рисувах за нея, така че ние просто се преместваме наоколо на различни места (полуостров, трапезарна маса, маса за пиедестал на хола) и тя яде в това. Момиче обикаля. Хаха.

Накратко: парти в нашата къща. Ще донесем столчетата. И вероятно кажете, че са продадени много.

О, и ние просто използвахме тези неща на краката. Само за да сме сигурни, че те не правят зли неща на нашия корк. Дотук добре.

Сега, когато имаме много по -естествено дърво в стаята, мислим да внесем малко на плаващите рафтове от другата страна на кухнята, само защото огледалото от дърво и новите ни (стари) въртящи се табуретки са затоплили нещата и Добавена е толкова много текстура и „домашна работа“, че бихме искали да добавим и някои към отворените рафтове. Може би само под формата на някои селски дървени купички за салата …

Изминали ли сте мъжете пред себе си и в крайна сметка получихте нещо за бъдещ проект, само защото беше твърде добре, за да преминете? И след като го прибрахте вкъщи, в крайна сметка измества други неща по неочаквани начини? Толкова смешно как нещата мутират като теб. Сякаш къщата ни е костенурка на Нинджа.

PSSST- Най-новото ни попълнение на разговорите на Клара приключи в живота на младия дом. Може да сме предубедени, но смятаме, че тя е доста весела …

Още съобщения от Young House Love

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *