Декорирането с Citrine

Blue видя голям свръх през последните няколко месеца, както и сега много хора вярват, че Honeysuckle е следващият нюанс на тенденция. И все пак, Citrine, който не мога да получа достатъчно! Забелязах този топъл жълт нюанс навсякъде в наши дни, както и колкото повече го виждам, толкова повече ми харесва!

Citrine работи фантастично като акцент или дори като цвят на боя. Това е гъвкав цвят, тъй като е силен и хрупкав, но все пак земно, което му позволява да се смесва добре както с топли, така и с страхотни палитри-харесвам го със сиво-сини, крехко-бели, както и с Taupey-Greys.

Любимата ми версия на Citrine е от Farrow & Ball, наречена Babouche № 223. Той е силен като цвят на стената, така че дори експертите предлагат тестова зона, преди да се ангажират с цяла стая.

Друг избор е този зашеметяващ тапет, също и от Farrow & Ball. Белият фон омекотява топло жълто, но все пак изглежда свеж.

Ако не приемате достатъчно, за да рисувате или хартиите цяла стена в Citrine, опитайте го като произведение на изкуството.

Аксесоарите предлагат още един метод за получаване на доза от този фантастичен цвят. Dwell Studio разполага с великолепна колекция от спално бельо, възглавници, както и материали в Citrine.

West Elm също използва голяма част от Citrine за различни аксесоари, както и осветление.

Внимавайте за Citrine! Това е фантастичен цвят, който може да добави малко удар към почти всеки тип интериор!

Вижте нашата галерия с картини на жълтите пространства за повече съвети за интегриране на жълто.

Фото кредити: 1. Babouche № 223, Farrow & Ball2. Версай, BP 2611, Farrow & Ball3. От традиционния стил на подпис на Home, Via Doxa Style Group4a. Комплект за одеяла на пауновата цитрина, Dwell Studio4b. Нова входна възглавница Citrine, Dell Studio5a. Винтидж цъфтеж-цитрин плат, Dwell Studio5b. Draper Stripe Ash Basic Shams, Dwell Studio6a. DRIMPLED DRITH SURNER, WEST ELM6B. Индустриална висулка, Западен бряст

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *