Добавяйки повече квадратни кадри към къщата ни на ниската цена

Как спечелихме един тон допълнителни квадратни кадри, за да вземем нашата CASA за продажба от 1300 завършени квадратни фута до 1550 през последните 48 часа? Ще ви дадем намек: не добавихме допълнение за една нощ. Току -що добавихме постоянен източник на топлина към съществуващата ни слънчева стая … и сега тя се счита за живи квадратни кадри!

Наш приятел на брокери ни посъветва, че стаите не е необходимо да се отопляват и охлаждат, за да се считат за „завършени“ тук в Ричмънд – просто се отопляват. което означава, че единственото, което пази най -голямата стая в нашата къща (нашата слънчева стая) да не се брои като официални квадратни кадри, беше източник на топлина. Затова се обадихме на няколко електротехници и получихме някои оценки за нагревател за шест крака, който да бъде натрупан и инсталиран, който определено трябва да поддържа стаята приятна и препечена в свеж зимен ден (ако приемем, че плъзгащите се врати са затворени, разбира се). Печелившата оферта беше 250 долара, а в рамките на 48 часа беше направена-ZO. Да, бившата ни стая за три сезон вече може да се използва целогодишно.

Ето как изглеждаше кутията на прекъсвача, когато работата беше в ход:
Нашите любими видеоклипове

Нека само да кажем, че сме щастливи, че не се опитахме да го направим сами (объркайки се с основната кутия за прекъсвачи, докато къщата беше на пазара, просто звучеше като лоша идея, а инсталаторите всъщност трябваше да пробият бетонната слънчева стая Подови и прехвърлят нещата през мазето и пространството за обхождане, така че сме щастливи, че го оставихме на професионалистите).

Най -забавната част от проекта за нас? Промяна на нашите флаери от 1300 квадратни фута до 1550 г., което прави съотношението на долар на квадратен фут още по-добър за всякакви потенциални ловци на къщи (и сега няма да загубим хора, които са задали задължително-least-least-1500 квадрат -Фамтрален параметър за търсене). Плюс това, че нашата слънчева стая е една от най -невероятните стаи в цялата ни къща, трябва да признаем, че определено боли, когато не може да се счита за нещо преди. Не заслужава ли тази стая малко любов? Е, проблемът вече е официално решен. Sunroom: Вие броите.

Харесва ни колко хрупкава и рационализира нагревателя на дъската, който изглежда инсталиран в подножието на тухлената стена. А лесният циферблат (маркиран, ниско, MED и високо) е всичко, което всеки трябва да загрява нещата, когато настроението се удари.

По-скъпото решение би било да се инсталира система за термопомпи с една стая (оценки за тази от 2-3K), но нашият PAL на брокера всъщност препоръча решението на дъската над термопомпата, тъй като е толкова просто и икономично надграждане (и то е Обикновено всичко, от което се нуждаят от слънчева стая така или иначе). Така е така, че натрупахме още 250 завършени квадратни фута – само за около един долар на квадратен фут.

Някой от вас е завършил почти завършено пространство в къщата ви (или да я продадете, или да му се насладите)? Ние сме някак тъжни, че ни отне толкова дълго, за да се справим с Baseboard Project в нашата слънчева стая, тъй като определено е една от любимите ни стаи. Кой знае колко бихме могли да го използваме в последните четири зими, които сме прекарали тук!

Забележка: За всеки, който тръгне по този маршрут, предлагаме да получите безпристрастна оценка, така че актуализираните квадратни кадри могат да бъдат проверени и записани на запис за вашата защита! Също така не забравяйте, че може да се наложи да информирате окръга, че сте разширили квадратните си кадри и може да се наложи да плащате данъци върху тази област (ние вече плащаме данъци върху слънчевата стая, гаража, мазето и други незавършени райони, но все пак планираме да удвоим Проверете дали сме направили всичко, което трябва да направим за тези квадратни кадри, за да „броим“). И не забравяйте, че различните области имат различни правила, така че проверете вашите преди да се гмуркате.

Още публикации от Young House Love

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *