Домашна обиколка: Модерна и селска хижа в Мон Тремблант

семейство от четирима със склонност към открито, намери своето оптимално пътуване през зимния сезон в хълмовете на Мон Тремблант, Que. Разработена от Ричард Оуелет, от Монреалската архитектура и дизайнерска фирма Les Ensembliers, този дом призовава да има предвид топлия, селски великолепие на дървените ски ложи в Мегев, Франция – но с модерен ръб. „Когато минавате през тази къща“, казва Оуелет, „всичко, което искате да направите, е да седнете на удобно парче мебели и да четете.“ Кликнете върху пътуване на това грандиозно пространство.

Методът на дизайнера Ричард Оуелет беше свързан с баланса. Съвременният вид на плаващото стълбище беше темпериран чрез увиване на всеки дъб на топъл, дебел килим. Поразителни парчета от колекцията на изкуствата на собствениците на жилища получават гордост от мястото в целия дом.

В Големия централен зала две ъглови изпражнения са мод конгрун на селската маса за регенерирано регенерирано дърво, която може да изпълни двойна отговорност като бюфет или бар с щипка. Книгата на дъбовете е разработена, за да съответства на височината на значителните прозорци на залата, които заливат пространството със светлина.

Всекидневната е проучване в симетрията – двойки дивани, османци и изпражнения имат приятна геометрия. Смесването на модели, като килимът с диамант и тапицерията в племенния стил на османците, носи живот в палитрата с тон-тон, докато произведението на изкуството предлага привлекателен поп цвят. Големите групи от възглавници добавят хитове от меко зелено и уютно, плюшен обем към експанзивните дивани.

Огромен килим с диамант свързва живите и трапезариите. Височината на плътните тапицирани столове се зачервява с масата, отваряйки околното въздушно пространство. Тънките линии на полилеите подобряват ефекта.

В съседство с зоната за хранене, щедрият остров на кухнята прави преместването на вечеря от изправени предястия към хранене с пълен курс до коктейли след вечеря. Експанзивни броячи на чисти, минималистични шкафове контрастират редовете на селски плетени кошници.

Това кацане е идеалното място за наслада от зрелищната гледка, благодарение на пейка, покрита с удобни аксесоари за козина. „Всички тези прозорци са огромни. Те стават допълнително изкуство в къщата “, казва Оуелет.

Меките намеци за цвят и кимване на конвенционалните скандинавски ръкоделие са вплетени в спалното бельо, възглавниците и хвърлянията на стаята за гости. Причудливи допълнения, като мъничка картина на крава, добавят младежка бележка.

В основната спалня с отворена концепция гледките са най-същественият дизайнерски елемент. На леглото мекото бельо, слоено с одеяло и кокетно плетене, предлагат много удобна текстура, докато на стола на крилото, персонализирана възглавница, изработена от реколта козина, е игриво поемане на конвенционален декор за ложа.

Двустранна камина отделя основната спалня от банята на банята; Неговата строгост се компенсира от големите прозорци и динамичните произведения на изкуството.

Подовете на шисти и плаващата дървена суета в основната тоалетна са модерни и чисти, което позволява на гледките да заемат централна сцена. Комплек с фино шарени килим и pouf омекотяват линиите на пространството.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *