Домашна обиколка: Уютно в тази историческа селска къща

двойка в Торонто в търсене на целогодишно оттегляне се влюби в тази селска къща, проектирана от известния архитект Б. Напиер Симпсън-младши с помощта на архитектурен дизайнер Рей Мураками и дизайнерът Ан Джонстън, те възобновиха историческия дом за съвременния живот – отваряйки го, докато уважаваха оригиналните функции. Кликнете върху, за да видите зашеметяващия край.

Новият сайдинг на стената на барабана и ръчно изстреляните греди придават на трапезарията селското си настроение. Столове в стил Louis XVI от хардуер за възстановяване на RH и драпи в цяла дължина в усъвършенстване на бельото Cowtan & Tout.

За визуален интерес, бялото боядисани таванни участъци в трапезарията бяха ориентирани в различни посоки. Елегантна варовикова камина в Индиана задава неочакван лак на камината.

Архитектурният дизайнер Рей Мураками и дизайнерът Ан Джонстън освежиха впечатляващата страхотна стая, като добавиха регенерирана ламперия на барабан на върха на тавана и придадоха на камината на мантия с изветряно-дърво. Полилей от готически стил подчертава поразителните опорни греди.

Любимите зимни аранжировки на собственика са разхлабени и естествени и често се събират по време на нейните раздвижвания върху имота.

Прозорците от пода до тавана и новите френски врати придават на залата за закуска на закрито изходно усещане, което се подобрява от използването на съвременни плетени столове.

Външните двулични врати във френски стил се плъзгат гладко по писта, за да отворят семейната стая до нова екранирана веранда. Джонстън поддържаше мебелите с нисък профил, за да увеличи максимално гледките. Дори античния стол на върха на стълбата държи на зрителните линии отворени, като добавя класическа нота на страната.

Здрави материали като Barnboard и Stone Veneer покриват стените и придават на интериора своя характер на страната. Новите дъбови дъбови дъбови дъски текат из цялата къща.

Креслото и османският, сгушен в тих ъгъл на стаята за гости на втория етаж, осигуряват идеалното място за извиване и четене.

Нюанси на бяло и бледо дърво се чувстват успокояващи в основния санита. Двойната суета включва много място за съхранение.

Експанзивната кухня с отворена концепция с изглед към семейната стая и залата за закуска; Таванът на Barnboard определя пространството на семейната стая.

В основната спалня Джонстън облекчи настроението, като излече новите дървени дъски по ъгловия таван. Хвърлете възглавници, покрити с плат, от Cowtan & Tout, обличайте леглото, докато хвърлянето на изкуство добавя зимен комфорт.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *