Елегантни черни свещи

Напоследък съм консумиран със златни скани, както и с черни конусни свещи. Това често ми се случва, когато получавам нещо, забито в главата ми – сега не мога да го открия никъде! Сигурен съм, че съм виждал това идеално комбо в многобройни списания, но флип с запасите ми не се оказа нищо. Ако сте намерили черни конуси в красив златен шнур, уведомете ме!

Разглеждане с архивите на Home & Home ме доведе до фоайето на канадския експат Томас Уиггинс в английското му имение от 18 век в САЩ. Това е малко конвенционално за моя вкус, но ми харесва Sconces, както и черни конци, обграждащи античното огледало. Мечтая за това от двете страни на неудобно изтръпване в моя битов апартамент.

Джена Лионс, иновативният директор на Uber-Stylish на J. Team, който беше представен в списание Domino, има черни конуси в своя полилей за жилищно пространство, така че вярвам, че съм на нещо.

А настройката на страната на страната на Еди Рос, заснета в интернет списанието Lonny, става много по-стилна, както и стилна с тези дълги черни свещи.

Вижте двата черни конуса в черни свещи на върха на рафта на Тори Мелот в стария й апартамент. Тя беше един от невъзможно модерните редактори на списание Domino – нейната област е много повече моя стил.

Оставете го на моя приятел на работата Майкъл Пени, с орел око за съкровища. Той откри тези изгорени месингови шкафове на бълха пазар. Можете ли да видите етикета на разходите? В него се посочва 89 долара за двойката, както и аз съм влюбен! както и те са в моя бюджет, което е още по -добре.

Най -общо казано, имам наистина лошо време. Сега, когато Хелоуин приключи, много черни конуси, които бяха около няколко седмици назад, отдавна са изчезнали. Проследих някои надолу, както и да ви спася краката, ето ниския. Първо, белите свещи, потопени в черно багрило, не го режат. Point a la Ligne, френска компания за свещи, в допълнение към канадската свещ за търговец на едро, направете автентични.

Concord Candle има два магазина в Онтарио, както и Point a la ligne се предлага в тези магазини:

Британска Колумбия: Kerrisdale Lumber Co., Vancouvermoricotta House Accents, Vancouver, (604) 224-7196Wick, както и пожелания, река Кембъл, (250) 286-4504

Алберта: Бутик за подаръци за херувици, Къща на Rocky Mountain, (403) 845-6672Del Adora, Edmontonthe Muse (вътре в интериора на местоживеене), Калгари, (403) 806-0099

Саскачеван: Crocus & Ivy, Regina

Манитоба: Пет малки стаи, Уинипег

Онтарио: Пазители на търсач, страна на Oakvillefrench, Torontogrand Treats & Treasures, Cayugapamper, както и Sotothe, Port Perry, (905) 985-5559. (613) 692-0177

Ако не сте близо до някой от тези търговци на дребно, в интернет магазина Madison Ave подаръци е изключително полезен, както и ще се доставите до Канада.

Прочетете много повече за горещите държачи за свещи.

Фото кредити: 1. От Home & House ноември 2007 г., фотография от Роб Сандърсън2. Melanie Acevedo3. Lonny, Photography от Patrick Cline4. От блога на Matters of Style 12 август 20095. Michael Penney6. точка a la ligne

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *