Зашийте кутията на кутията

В тази статия:
Плакетен цип
Тръбопровод
Прерязване на ленти за отклонение
Запазване на шнура
Шиене на тръби в шев
Довършване на тръбите

Материали, както и инструменти

Пяна с висока плътност

Плат

Цип

Ролетка

Шевна машина

Ножици

Маркер

Шнур

Параход (или желязо)

Щифтове

Стъпка 1: отгоре, както и отдолу

Измерете от предния шев до задния шев, както и добавете 1 “. Определете от страничния шев до страничния шев, както и добавете 1”. Нарежете 2 материали секции към тези размери. Сгънете всеки наполовина два пъти, както и тежка пара притиснете гънките.

Стъпка 2: Бокс

Измерете дължината, както и ширината на горната част на възглавницата. Добавете тези 2 числа заедно, след което добавете 1 “. Определете височината на бокса, както и добавете 1”. Изрежете една секция според тези измервания. Това ще бъде предната бокс лента. Повторете за задната бокс лента, но добавете 1-1/2 “към височината, за да се поберат с цип. Ако има тръби, зашийте всичко, което методът около горната част, както и долните материали. като тежка пара натиснете гънката. Сгънете крайната лента до края, както и се сгънете отново. Нарежете по дължината на сгъването. За да определите дължината на ципа, определете дължината на задната бокса. Добавете 6 “, както и кръга, колкото и да се обърнете, колкото и да се обърнете, колкото и да се обърнете, колкото и да се обърнете, колкото и да се обърнете, колкото и кръг, колкото и да се обърнете, колкото и да се обърнете, както и кръг, колкото и да се обърнете, както и кръг, както Най -близкият основен размер. Зашийте ципа между 2 -те половини на тази лента. След инсталирането на ципа, зашийте над линията на шевовете на двата края на ципа. Зашийте задната боксова лента към предната боксова лента край до края, за да направите постоянен кръг.

Стъпка 3: Прикрепване на горната част, дъното, както и бокса

Плъзнете бокса върху дъното на възглавницата с грешна страна навън. Центрирайте шевовете на бокса отстрани на възглавницата. Маркирайте всеки бокс ъгъл с вертикална линия. Елиминирайте бокса, както и тежката преса за пара при маркировките на молива, за да направите сгъване на всеки ъгъл. Подредете централната гънка на бокса с централната гънка на секцията на максималния материал на възглавницата, както и щифта на ъгловите гънки. Отворете ципа. Зашийте двете секции заедно. Повторете, за да шиете на долната част. Обърнете капака на дясната страна навън.

Плакетен цип

Етап 1

Поставете двата секции, които ще бъдат съединени вдясно заедно, както и машинно бастиране 3/4 “шев. Тежка пара притиснете шева отворен.

Стъпка 2

С грешната страна на материала нагоре отворете ципа, както и го поставете закопчалка надолу със зъбите на ципа директно над шева. Спазвайки изтъканата насока на лентата с цип, ръчно ограбете дясната страна на лентата на място. Машинен шев директно над бастиращите шевове.

Стъпка 3

Затворете ципа. Все още работи от грешната страна на затварянето, бастира долните краища, както и на останалата страна на лентата с цип. Обърнете материала, както и цип, както и работите от дясната страна на тъканта, зашийте над бастинга по дъното, както и от останалата страна. Укрепете горните краища.

Стъпка 4

С малко остри ножици, снабдяват машинните шевове, които държат линията на шева по време на нанасянето на ципа.

Тръбопровод

За да определите общото количество на кабела, от което се нуждаете, определете всеки раздел, който ще бъде тръбен, както и вземете сумата от всички изчисления (вижте таблицата по -долу).

Купете кабела с една дължина, както и го запазете по този начин, навивайки го спретнато на пода, докато шиете на корпуса. Не изрязвайте тръбите на парчета нагоре, докато не сте готови да го зашиете в шев.

Количеството на тъканта

1/4 двор

1/2 двор

1 двор

Добив на 14 двора
Ширина 48 инча / 54-60 инча
5 тревни площи / 6-1 / 2 ярда
11 тревни площи / 13 ярда
22 тревни площи / 26 ярда

Прерязване на ленти за отклонение

Материалният корпус е изработен от ивици от материал, нарязан на пристрастията. Диагоналните шевове минимизират насипни условия, когато тръбопроводите са зашити в шев на плъзгача.

Етап 1

Пригответе тъканта. Важно е зърното да е директно, преди да продължите.

Стъпка 2

Определете ширината на вашите ленти за отклонение. Ако кабелът ви е с диаметър 1/4 “, изрежете ленти 1-5/8” широк. Ако кабелът ви е с диаметър 3/8 “, изрежете ленти 1-3/4” широк. Ако кабелът ви е с диаметър 1/2 “, изрежете ленти 2” широки.

Стъпка 3

Поставете материала грешна страна нагоре, както и направете диагонална гънка. Изрежете покрай сгъването. Това е истинското пристрастие, както и вашето ръководство за маркиране на режещите линии за ленти за отклонение.

Стъпка 4

С критерий, както и с молив, маркирайте паралелни режещи линии от Selvage до Selvage според ширината, която сте определили в стъпка 2. Изрежете лентите.

Стъпка 5

Поставете краищата на 2 ленти с дясната страна заедно. Зашийте ги заедно на диагонала с 1/4 “шев. Тежката пара натиснете надбавката за шев. Повторете, за да произведете една дълга материална лента; това ще бъде корпусът на тръбопровода.

Запазване на шнура

Етап 1

Поставете грешната страна на лентата на корпуса нагоре, както и поставете шнура по дължина надолу по центъра. Сгънете корпуса над кабела, подредете суровите ръбове, както и прикрепете първите няколко инча.

Стъпка 2

Регулирайте регулатора на шева си на 4-6 “(дължина на бастинг). Използвайки крак с цип, шев по кабела, оставайки катоБлизо до него, без да се зашива в него. Внимателно разтегнете лентите за отклонение, докато шиете, за да направите гладък корпус. Това шевово произвежда надбавка за тръбопроводи.

Шиене на тръби в шев

Етап 1

Поставете една от секциите за плъзгане, която трябва да бъде зашита с дясната страна нагоре.

Стъпка 2

Подравнете суровите ръбове на надбавката на тръбния шев със суровите ръбове на линията на шева на секцията за плъзгане, както и щифт. Ако изисквате да заобиколите остър ъгъл, забийте краищата на корпуса в точката, където той ще обърне ъгъла. По -мек ъгъл се прави, като се направи редица клипове в точката, където тръбопроводите завиват ъгъла.

Стъпка 3

Нарежете тръбопровода, оставяйки 2 “опашка, както и зашийте тръбите към секцията по линията на шева на корпуса. Елиминирайте щифтовете.

Стъпка 4

Поставете тръбната секция, както и другият участък, за да бъдете зашити с десните им страни заедно. Зашийте по линията на шева възможно най -близо до тръбопровода, оставяйки 2 “пространство за довършване.

Довършване на тръбите

Етап 1

Извадете шевовете от корпуса в 2 “опашката. Сгънете корпуса назад, подчинявайки допълнителните 2” шнур. Нарежете шнура, за да се уверите, че той опира до края на другата опашка. Нарежете допълнителния корпус, за да се уверите, че 1/2 “се простира извън кабела.

Стъпка 2

Форд допълнителните 1/2 “корпус под 1/4”, както и го поставете върху края. Плъзнете краищата заедно.

Стъпка 3

Поставете секциите с десните страни заедно, както и зашийте пространството, затворено по линията на шева.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *