• Uncategorized
  • 0

Избори на редактора: 10 аксесоари за по -щастлив дом

старши редактор Сали Армстронг споделя любимите си весели аксесоари за дома.

Независимо дали неговите ярки цветове, необичайна форма или причудлив детайл, лек дизайн никога не успява да донесе усмивка на лицето ми. Ето няколко сладки снимки в магазините, които със сигурност ще донесат малко наслада в дома ви (и кой не би могъл да използва много повече от това?).

Не мога да устоя на POM-POM, особено такъв в ярък, сочен цвят. Pehr’s Cotton-Canvas Pom Pom Bin ще донесе тире от капризи в неутрални стаи и създава идеалното място за прибиране на играчки, хвърляния и претрупване.

Източник: PEHR дизайни

Продукти: Pom Pom Bin, $ 44

Тази ясно изразена декоративна купа е изработена от рециклирани списания от женски занаятчии в Свазиленд, Африка. Неговият Zig Zag модел и слънчево жълто и електрически сини нюанси незабавно ще озарят плота и знаейки, че подкрепяте работата на тези жени – и техните семейства – със сигурност ще ви озари деня.

Източник: FAR & Broad Collective

Продукти: Жълта Zig Zag Bowl от Quazi Design, $ 40

Дръжте гишетата и работните си пространства подредени с тази дребна четка от Brook Farm General Store. Неговата сделка с Beechwood е издълбана в забавна форма на таралеж, така че ще се изкушите да го оставите на показ.

Източник: Брук ферма General Store

Продукти: Четка за таралеж, 26 долара

Тези сменяеми стикери за винилова стена от Ferm Living се покачват за минути и придават бели стени оживен, младежки вид. Особено обичам ярко розовия цвят.

Източник: Ferm Living

Продукти: Малки точки Wallsticker, $ 18 EUR

Металните докосвания имат начин да накарат ежедневните да се чувстват допълнителни специални. Всеки път, когато поставяте чашата си на един от тези богато украсени, отпечатани от екрани каботаж от Джон Робшоу, ще видите фантастична светкавица от злато.

Източник: Джон Робшоу

Продукти: Златни отпечатани каботажници, $ 50us/комплект от четири

Благодарение на причудливата си заоблена основа, балансовата кутия от Umbra игриво се накланя отстрани, когато добавите или премахнете парчета бижута, хартиени клипове или други малки предмети.

Източник: Umbra

Продукти: Кутията за баланс от Филип Малуин, 60 долара

Привличащите вниманието чаени кърпи са бърз, евтин и нисък ангажимент, за да внесете весел модел и цвят във вашата кухня. Тази динамична кърпа за чай от памук от Brika е един от настоящите ми любими.

Източник: Брика

Продукти: Purple + розова кърпа за чай по разумен навик, 22 долара

Тази лампа от антропологията със златист е наистина смешно и ексцентрично парче. Харесва ми как лесният му бял нюанс темперира външния вид.

Източник: Anthropologie

Продукти: Ансамбъл с позлатен зайк, $ 398

Необичайната форма на този стоманен рафт се основава на звуковата вълна, генерирана от думата „блаженство“. Nifty Dips и Rises създават различни места, за да зададете любимите ви книги.

Източник: A + R Store

Продукти: Исторически рафт в Уайт от Фредерик Ройе, $ 340Със своя малък фар, острови и финишираща лодка Beechwood, този красив комплект за играчки, произведен от норвежки, предизвиква спомени от редица крайбрежни условия. Не мога да не се усмихвам, когато се възхищавам на неговия прост детски дизайн.

Открийте много по -забавни находки за пазаруване, плюс посетете нашето игриво ръководство за дизайн и декориране за интериорно вдъхновение.

Източник: Kauffman Mercantile

Продукти: Норвежки комплект архипелаг, 129 долара

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *