Инсталирането на системата за инсталиране на iPad на Vogel на Vogel между House & Vehicle

Vogel са гениален бизнес, който прави висококачествен, както и произведени продукти, наистина използваме един от монтажите на Vogel в автоматизираната къща, за да окачим нашия проектор от тавана.

Последната им разработка е умна ситуация с iPad с аксесоари като „Wallmount“, която позволява на таблета Apple да бъде, познахте, стената, монтирана в къщата ви, но бързо елиминирана, както и привързаност във вашето превозно средство вместо „Carmount“. Системата „Mount & Cover“ предлага трети прикачен файл-„TableStand“ за пейзаж, както и на портрет свободно стоящ използване. Системата трябва да се предлага по -късно този месец, засега проверявайте останалите видеоклипове, както и снимката по -долу.

„Една мъдра система за инсталиране на вашия iPad навсякъде – Vogel въвежда инсталиращо решение за iPad за използване у дома, на работа, както и при пътуване. Install & Cover System® на Vogel за iPad е уникална система за инсталиране на изключително успешния таблет на Apple на стени, както и на маси, както и бюра. iPad са завладяващи джаджи, които изискват да бъдат достъпни, както и полезни по всяко време. Системата за инсталиране и покритие на Vogel се опира на доказаното изживяване на Vogel в сигурни системи за инсталиране, за да инсталирате безопасно вашия iPad навсякъде, където е необходимо.

Basecover на Vogel – Basecover на Vogel е сърцето на системата за инсталиране и покритие, както и включва специалния алуминиев конектор (патент в очакване), в допълнение към предлагането на всякаква кръгла сигурност за iPad. Този конектор позволява iPad да бъде свързан с различни монтирани, включително Wallmount, TableMount, както и Carmount. Други решения ще се добавят с течение на времето. Стилът на Basecover, както и специално меко покритие, добавя допълнително тяло към iPad, което го прави по -лесно, както и изключително удобно за задържане. Базовото устройство може също да бъде обърнато, за да защити предната част на вашия iPad, както и бутоните, когато пътувате.

Wallmount на Vogel – Wallmount на Vogel е част от тяхната система за инсталиране и покритие, както и е дискретен бутон, който може да бъде завинлив на почти всякакъв вид повърхност. С едно щракване на основата на WallMount, вашият iPad може да бъде подготвен за гледане или незабавен достъп. Когато е монтиран, iPad може свободно да се обърне до 360 градуса, както и заключващата система гарантира здрава, както и сигурна стабилност. Независимо дали използвате своя iPad в спалнята като будилник, в жилищното пространство като контролер за шум, новини или метеорологично състояние или в кухненската зона за рецепти за iBook, базовият с Wallmount е вашето перфектно универсално решение.

TableStand на Vogel-За по-свободно стояща употреба, таблетката, част от системата за инсталиране и покритие на Vogel, позволява на iPad плюс основен елемент да бъде поставен на маса, рафт или бюро, в режим на портрет или пейзаж, за гледане на филми, снимки или телевизионни предавания.

Carmount на Vogel-За употреба в автомобила, Vogel адаптира успешния си DVDOCK да се използва със системата за инсталиране и покритие. Не са необходими инструменти за свързване на iPad Plus Basecover с Carmount, който е надеждно фиксиран към облегалката, така че пътниците на задната седалка могат да се насладят на материали на iPad, докато сте в движение.

Готов за бъдещето – патентната система на Vogel в очакване на инсталационна и покривна система за iPad задава основните за инсталиране на системи за настоящи, както и бъдещи iPad, както и други таблетки компютри. Той отваря метода за инсталиране на лични екрани навсякъде, надграждайки богатия опит на Vogel в стилен дизайн, усъвършенствана функционалност, високо качество, както и компетентност в инсталирането на плоски екрани.

Патент е висящ за системата за инсталиране и покритие на Vogel. Vogel ще предложи лицензионна програма, която да позволи на трети тържества да използват или вграждат системата в своите корици или монтиране.

Наличност – Този продукт ще бъде въведен на IFA 2010. Системата за инсталиране и покритие на Vogel ще се предлага в Европа през октомври 2010 г. “

Пакетът за инсталиране и покритие на Vogel на базово покритие, както и Wallmount ще изразходват около 80,00 евро с допълнителни WallMounts, предлагани за около 30,00 евро.

Vogel Mounts: MountandCover.com: IROOM IDOCK за iPad [благодаря Стивън]

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook или се регистрирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получите тези новинарски истории, доставени по имейл, директно до входящата ви поща всеки ден

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *