Какъв е моят избор за външно съхранение?

Независимо дали външната ви зона се състои от балкон, вътрешен двор или голям заден двор, ефективно съхранение на инструменти, саксии, както и други градински разни е задължително. Мечтата? Елементите за съхранение, големи или малки, които поддържат съдържанието близо под ръка за прост достъп до печалба, както и извън метода, когато не се използват. Тук тук са три привлекателни възможности за съхранение, за да запазят доставките както на тяхното местоположение, така и извън полезрението. Честито организиране!

Тесни петна

Когато площта е на първо място, градинските аспекти, интегриращи тип с повече от една функция, са безценни. Една от най -добрите инвестиции: куха дървена пейка за съхранение, която осигурява както места за сядане, така и скрито съхранение в един чист пакет, който можете да приберете във всеки тип ъгъл. Въпреки че размерите могат да варират, общата пейка за съхранение обикновено измерва 46 ”дълга на 18” дълбочина, което го прави подходящ за кърпи за ръце, цветни панталони, възглавници, както и играчки.

Когато избирате пейка за съхранение, изберете за такъв със значителен капак за прост достъп до печалба до интериора. Отгоре го отгоре с дълга възглавница за седалки, която също така се повдига лесно.

Високи поръчки

За система, интегрираща ценна зона за съхранение с гъвкава работна повърхност, изберете пейка за саксия с ниски рафтове, няколко чекмеджета, работна повърхност със или без почвен кош, както и някои горни рафтове за съхранение, както и за показване на малки предмети.

Измервайки около 60 ″ с ширина 45 ″ с 25 ″ дълбочина, типичната пейка за саксия служи като вертикална, по-универсална алтернатива на еднократна склад за съхранение. Изборът на такъв с врати по долните рафтове ще гарантира продукти като торбички с почва, големи саксии, както и кутии с инструменти са скрити от гледката. Дръжте консумативи като малки инструменти, градински ръкавици, пакети за семена, както и растителни етикети в чекмеджетата. На подложените горни рафтове, съхранявайте или екранни саксии за наследство, кошници, както и други визуално привлекателни предмети.

Живеят големи

В по -големи имоти градинският навес предлага безброй предимства. Въпреки че навесите се предлагат в редица размери, по -малките дизайни обикновено предлагат 150 до 200 кубически фута място за съхранение, докато по -големите версии могат да осигурят 250 до 400 кубически фута пространство. Преди да изберете размера за вас, повярвайте за това, че наверът е използван, както и определете какво ще отиде в него. Не забравяйте да помните да мислите за всички сезони. Ако ще съхранявате мебели през зимата в допълнение към инструменти, както и устройства през цялата година, например, по -голям дизайн е най -добър.

По отношение на стиловете, навесите включват каквото и да е от покривите на херпес зостер, както и от сайдинг на канала до врати в стабилен стил, стъклени прозорци, както и купиоли. Когато оценявате външния вид, помислете как точно ще се свърже както с дома, така и с двора. Те не трябва да съвпадат, но цветовете, строителните материали, както и архитектурните стилове, трябва да допълват къщата.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *