• Uncategorized
  • 0

Килим за юта, безопасно за храна, за да загрее бялата ни кухня

, нашата кухня продължава да се развива след 113-дневното ни реконструкция (където израснахме, за да презираме излитането и копнеехме за дните, когато отново ще имаме кухненска мивка) . Разбира се, не можем да споменем реконструкцията, без да мигаме обратно към нашия отвратителен преди изстрел:

И ето нашата напълно обновена кухня веднага след инсталирането на гишетата и нашата мивка беше (най -накрая!) Завършена отново.

Нашите любими видеоклипове

Обичахме по -лекия и по -ярък вид, но благодарение на всичко това добавено броячко пространство, се почувства малко голо. Бавно и със сигурност донесохме стъклени буркани, билки в прозореца, гъста дъска за рязане на дърва и няколко други докосвания, за да накараме всичко да се чувства по -привлекателно и по -малко стерилно. Но най -голямото преобразуване се случи, когато поръчахме раиран килим за юта (34 долара при клирънс!) И го хвърлихме на пода:

Всъщност това е същият килим от компанията магазин, който имаме в третата си спалня (която също забихме за 34 боб за продажба миналата година). Умираме да го свържем на техния уебсайт, но в момента не е наличен- Boo! Но не се притеснявайте, тя продължава да се връща след няколко седмици скриване, така че приемаме, че ако проверите след месец или така, ще бъде там и се надяваме, че ще бъде маркиран до тази прекрасна цена от 34 долара.

Първоначално мислех, че би било странно да имам килим в кухнята, но юта на това бебе, така че е практически непосилно. Изглежда всичко отскача веднага и ние се занимаваме с него повече от месец без никакви събития за оцветяване (и ние сме двама души, които пият POM направо от бутилката, докато стоят на нея). Това е, което готвим в кухнята. Ами вие, момчета? Някаква отвращение към кухненските килими? Всички други предмети, които използвате на броячите или прозорците си, за да накарате кухнята ви да се чувства топла и приветлива? Кажи.

Още публикации от Young House Love

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *