• Uncategorized
  • 0

Марта Стюарт: Икона на стила

Преди да започна, исках да споделя насладата си от обсъждането на този дизайн на майката-блог*гъба в понеделник! Изглежда, че тези нюйоркчани вземат страница от нас Canucks! Погледнете тук.

Както и да е, аз се прелиствах с някои бек-издания на Марта Стюарт, живееща за вдъхновение, както и проверих една от старите си „запомнящи се“ колони, които вече са несъществуващи. Марта, в цялата си мъдрост, съставена от това как точно ако получите черупката надясно, пространството може да бъде също толкова прекрасно леви, сякаш е пълна с мебели, както и предмети. Ако работите върху наличието на солидна основа – добри подове, успокояваща боя по стените, страхотни оферти на светлината – зоната ще бъде приятна, независимо какво. Всеки следващ къс декор е просто сос.

Колко е вярно! Във време, когато се възстановяваме от главоболие в стил, породено от буен модел, както и от цвят, простотата изглежда привлекателна. Когато всички започнаха да броят своите стотинки, както и желае да инвестират в стил, който ще продължи, вместо да направи стилно изявление, тези принципи се прилагат.

Естетиката на Марта Стюарт изигра значителна функция във формирането на моя собствен личен стил, както и докато се обърнах за мотивация, открих златна мина. Тези пространства не са за „парчета“, шарки или цветове. Всички те са за прости, чисти, дори нежни, декориращи. Черупката е на първо място, както и всяко парче се добавя внимателно, с око за високо качество, както и безвремие.

Вземете реплика от Марта – надявам се, че ще бъдете толкова повлияни, колкото и аз.

Точно толкова голяма част от иконата, колкото и самата Марта, това е домът, който я направи известна: Турция Хил. Със своята симетрия, както и бои за удари, това е (тих) нокаут. Бих онлайн тук.

Още един Hallmark Martha – мед! Точно тук, в нейната кухня Turkey Hill, Марта украсява с това, което използва – прекрасни ежедневни предмети са всичко, от което се нуждаете. Ей, както и тя беше в стола на Черния Уиндзор преди всички нас!

Мека черупка розова боя + юрган + лесен стол + растение = небе. достатъчно казано.

Известният нюанс на Drabware на Марта на стените-извлечен от Wedgwood China-е идеалният микс от сиво, както и кафяв, както и толкова прост за онлайн. Тя също използва добре познатото си сиво/синьо/зелено тук. Забележете точно как мелницата, подовете, както и таванът просто блестят. Домът пее въпреки нещата.

Спокойна, както и спокойна с почти перфектна симетрия. Леглата на шпула отново са горещи, както и ще се обзаложа, че ще бъдат отново след 20 години. Ааааааааааааааааааааааааация

P.S. Таванният вентилатор на стандартното издание дори не ме притеснява тук!

Дори Марата може да направи удар. Това жълто жълто е силно, както и щастливо. Забележете обаче как точно е завършено цялото пространство с традиционни детайли, за да се поддържат живи? Лесен килим с морска трева, щори за кибрит, прясна, бяла мелница, както и неутрален стол в традиционна форма.

Този ме кара да се замая по чудесен начин. Това е стар, както и мога да имам предвид да го обичам, когато бях около 12! Този идеален зелен/син цвят е взет от яйцата на птиците Араукана на Марта, както и повлия на движението. Този цвят е все още горещ и днес. Отново, лесни стени, смирено боядисано под, желязо легло, както и тиктакащи ивици. Толкова лесно, както и толкова перфектно!

Изглежда, че MSL също беше на избелване рано! Вратите са съблечени назад, за да можете да оцените техните детайли, както и патина. Подовете също са голи, както и селски. Стени с цвят на бельо в залата, бледо лишеи екологични в хола. Мебели? Какви мебели?

Две традиционни мартаизма: № 1. Ролкови нюанси или щори с голи кости са всичко, от което наистина се нуждаете. № 2. Закупете солиден диван в традиционна форма, както и държите за него за цял живот.

Това пространство ще ви покаже точно как дори наследниците на баба ви ще изглеждат разбити, ако са смесени с принципа на простотата. Не винаги е нужно да рисувате нещо, за да го освежите. Защо да не започнете с опростяване на черупката (тук всичко е бяло), както и предоставянето на тъмни стари парчета страхотни оферти за дихателна стая. Добавете един красив нюанс като Turf екологичен, както и сте тръгнали към състезанията.

И накрая, този традиционен кадър (който направи метода на корицата обратно, когато). За мен това е същността на чистия, лесен стил. Както и какво е много по -икономично от рисуването на стара мъжка пеперуда на гърдата, както и да го използвате като вашия страничен борд?

Моето мнение: Не се пропиляйте и много време за най -горещото сега. Концентрирайте се върху основите, след което се насладете на вашето пространство.

Фото кредити:
1. Марта Стюарт Живот, дом на Турция Хил
2. Марта Стюарт Живот, Кухня Турция Хил
3. Марта Стюарт Ерт, бледо розова спалня
4. Марта Стюарт Живот, галерия на пастели
5. Марта Стюарт, синя стая
6. Марта Стюарт, жълта стая
7. Марта Стюарт Живот, галерия на пастели
8. Марта Стюарт Живот, галерия Pastels
9. Марта Стюарт Живот, диван с подпис
10. Марта Стюарт Жива, екологична стая
11. Марта Стюарт живее, жълто плюс жълто

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *