• Uncategorized
  • 0

Методът Bells & Whistles of 2011

, когато празничните визуализации бяха в разгара си, отидох на LG Electronics, както и визуализация на уредите точно тук, в Торонто. Разбрах, че червените лъкове не са точно това, което сте имали предвид за този Деня на благодарността в понеделник, но всички тези приказни продукти вече са достъпни, така че аз накрая се съставям за тях. Плюс това, след този уикенд, не е ли време да повярвате за празнично пазаруване? Хм?

Ето поглед върху това колко далеч са налични иновациите през 2011 г .:

LG имаше цяла развлекателна система, създадена на събитието-от 3D телевизор до Blu-ray Disc Player, както и високоговорители, монтирани на стена. Дори надянах 3D очилата за гледане на DVD, както и високото качество беше невероятно! Интегриран с всички тези говорители, имаше чувството, че сме във филма.

Като запален ентусиаст за пране (наистина, аз съм), бях развълнуван да открия за всички нови иновации, които LG добави към техните шайби, както и сушилни. Left Left е steamdryer с ултра възможности за зареждане, предназначен да ви спести време, като изсушава повече дрехи в по-малко товари. Схемата му суха сензорна система също я прави проста за разходите за енергия, тъй като няма да работи по -дълго от необходимото. Новата Ultra Big Capability високоефективна шайба с висока ефективност (вдясно) е мека, както и нежна за дрехи, тъй като няма централен агитатор като повечето шайби. Вместо това магнитните иновации в барабана контролират движението на дрехи вътре. Фантаж! Плюс това, нито един агитатор не го прави по -приветлив за големи продукти като завивки, както и за кърпи.

Новият им електрически сорт двойна фурна ще бъде полезен днес, когато много канадци са заети с кухните си, които се опитват да жонглират Турция, както и ябълков пай. Като една от най -големите двойни фурни на пазара, той е идеален за десерт за печене, преди пуйката да е готова. (Всички налични многозадачи ще разберат за какво говоря.)

И накрая, хладилникът Super Capability може да се похвали с 30,7 кубически фута хрупкаво, страхотно съхранение. Макар че може да не се очарова с кондо комплекта, това е гладък стил, който би монтирал просторна, съвременна кухня.

Фото кредити: Gwen McAuley

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *