Най-сетне: нов Z-Wave Din Rail Dimmer от Qubino

, ако се опитвате да намерите Z-Wave Dimmer в стил на монтиране на Din Rail (може би да надстроите от X10 Dimmers), вие много сте били много От късмет, освен ако не сте сами заедно с нещо, досега.

Qubino, експерт по Wise House от Словения, пуснаха новия си MOSFET променящ се (задния край) Z-Wave Dimmer във фактор на типа на Din Rail.

Системата поддържа халогенни лампи с ниско напрежение с електронни трансформатори, димируеми компактни флуоресцентни светлини, както и димируеми светодиодни крушки (съществуващите в стената Qbino Flush Dimmer поддържа лампиални светлини, главни халогени, димируеми флуоресценти, както и димируеми светодиоди).

The DIN dimmers internals feature low own energy usage (less than 0,7W) as well as the module is capable of measuring the power usage of the linked gadget in Watts as well as overall usage in kWh, so power usage data can recorded without needing всякакъв вид друг хардуер.

Този модул Z-Wave се използва за затъмняване на луковиците или за справяне с скоростта на вентилатор. Модулът може да се управлява или с Z-Wave мрежа, или с превключвателя на стената. Модулът е създаден, за да бъде монтиран вътре в електрически шкаф върху DIN релса.
Процедури на модули Използване на мощност на крушка или вентилатор, както и поддържа свързване на цифров температурен сензор. Той е създаден, за да действа като повторител в Buy за подобряване на разнообразието, както и стабилност на Z-wave мрежата

73 отзиви

Qbino ZMNHSD1 DIN DIMMER Z-WAVE MODUEL за Wise House

Заема по -малък обем от подобни модули от всеки тип друга марка, както и ще се оформя бързо във всеки тип инсталиране на Flush.
Може да определи използването на мощност на свързаното електрическо приспособление, както и самата по себе си има много ниска употреба на мощност само 0,7 W.
Qbino Din Dimmer може да работи в голям температурен диапазон, от замръзване -10 ° C до преобладаващи 40 ° C (14 °–104 ° F). Той поддържа връзката на цифров сензор за температура, който също е полезен за производство на сложни сценарии. Всеки модул също действа като повторител в Buy, за да подобри разнообразието, както и стабилността на Z-Wave мрежата.

£ 70.04

Влезте в Amazon

Димерът Qbino Z-Wave Din Rail се предлага от Amazon.

Qbino.com: Още статии Z-Wave [благодаря Stuart]

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Последна актуализация на 2021-10-04 / партньорски връзки / снимки от API на Amazon Product Marketing API

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *