Направяйки тесна спалня се чувства просторна

в идеалния случай, спалнята трябва да бъде отстъпление. Жалко, че е също толкова вероятно да са частично съблекалня, част от работната зона и част от допълнителното съхранение! И когато живеете в малко пространство, е още по -трудно да създадете стая, която да се чувства просторна и нечиста. За щастие имаме няколко предложения, които да ви помогнат да оптимизирате пространството си. Може би в края на краищата можете да имате това лично убежище!

1. Използвайте боя, за да създадете илюзията за ниша. Палто от боя с висок контраст визуално отделя леглото от останалата част от стаята, създавайки илюзията за уютен кът за спане, който се чувства отстранен от останалата част от пространството.

2. Сменете нощното си шкафче с подова лампа. Не е нужно да сте обсебени от минимализма, за да видите очарованието в оптимизиран вид. Изкопайте нощното си шкафче и лампата за маса в полза на подова лампа, за да освободите напълно ценно пространство, без да загубите светлината. Сега има ярка идея!

3. Преразгледайте скрина си. Липсваш нощното ти шкафче? Ако не можете да направите без нощно съхранение, просто плъзнете скрина си до леглото за място, за да скриете четенето на нощта.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *