Ново шоу за домашно шоу за домашно захранване на Apple Savant Savant Home Automation Solution

Великобритания RGB, току -що отвориха шоуто Savant Experience Home, за да демонстрира как Savant е донесъл познаването на потребителския интерфейс на Apple в домашната автоматизация.

Системата, захранваща централния London Show Home, се основава на модулен матричен превключвател/контролер Savant SmartMediaPro12, оборудвани с карти за 8 зони аудио и 10 зони на HD видео, 6 от които имат TRUECOMMAND ON-TV MENUALAYS. Програмата за контрол работи на Savant Smarthost, включваща два Mac Minis в двойна излишна конфигурация за максимална надеждност. Три допълнителни Savant Smarthosts предоставят графиката за наслагването на менюто на телевизия, използвани в зоните на TrueCommand. Контролът на потребителя на целия имот е чрез 5 iPad в стената, фиксирани в Savant In-Wall SmartDocks и безжичен телефон за сензорен екран Savant Select. В TRUECOMMAND зоните контролът също може да бъде постигнат чрез използване на менютата на TV, които са навигирани или със Savant Contemporary или традиционни устройства за дистанционно управление на RF, или с всяко iOS устройство. Всеки брой безжични iPad, работещи с приложението Savant TrueControl (или iPod/iPhone с приложението TrueControl II), също може да се използва с TrueImage за цялостен контрол на забавлението и околната среда, включително Lutron HomeWorks Fightworks и HVAC система.

RGB Communications и Wilko Developments днес откриха единственото шоу на Savant Experience Home на Обединеното кралство на 35 Queen’s Gate, South Kensington, Central London.

„The Savant Experience Show Home дава на нашите партньори, акредитирани от Savant, уникален инструмент за продажби – възможността да демонстрираме характеристиките и функционалността на общото решение на Savant в среда, която позволява на бъдещите клиенти да изпитат напълно какво може да предостави решението“, каза Гордън Невинният, председател на RGB. „The Show Home ще помогне на нашите Channel Partners да шофира и след това да затвори нови възможности за бизнес около водещия ръб на Apple®, базиран на Apple®, базиран на Apple®, висококачествено решение за автоматизация от висок клас.

Партньорите на RGB Savant Channel могат, само по предварителна заявка, да посещават шоуто на шоуто и да покажат на потенциалните клиенти точно колко лесно всяко устройство на Apple® може да се превърне в персонализирано дистанционно управление за пълните си системи за домашно забавление и домашна среда.

35 Queen’s Gate е разработен от Wilko Developments, разработчик на Prestige и High Profile Proproy Properties, предлагащ по поръчка дизайн в Prime London места и Матю Уилкинсън, един от режисьорите на Уилко се стреми да оборудва имота с решение за домашна автоматизация на играта.

„Бях наясно, че Savant е сравнително нов за пазара на дома за домашна автоматизация на Обединеното кралство и имаше много шум в неговото решение. Разбрах, че трябва да разбера за какво става въпрос за целия шум “, обясни Уилкинсън. „Тъй като Savant избра RGB за свой изключителен дистрибутор на Обединеното кралство, бях уверен, че екипът на RGB може да предостави знанията, компетентността и уменията, за да гарантира, че заедно можем да създадем възможно най -доброто решение за домашна автоматизация.“

„Работейки в тясно сътрудничество с RGB, бързо разбрах, че Savant Game Changer е, че той е базиран на Apple и доставя най -гладкото, най -отзивчивото и най -интуитивно решение за домашна автоматизация на пазара днес“, продължи Уилкинсън. „Savant отговаря на все по -голямото търсене от крайните потребители, които сега се стремят да използват своите устройства на Apple във всички аспекти на своя бизнес и личен живот.“

Заедно Wilko и RGB са проектирали и създали цялостно решение за Savant за HD дистрибуция на HD на много стаи на Sky+HD, Blu-Ray, DVD (и други телевизионни източници) и аудио с много стаи (включително интегрирания iTunes Media Server на Savant) с пълен контрол на околната среда, т.е. осветление и HVAC, от почти навсякъде по света. За повече подробности за компонентите на тази персонализирана инсталация вижте долната част на това издание.

Една от най -завладяващите характеристики на Savant Solution е неговата способност TrueImage ™, която позволява на потребителя с iPad да контролира домашната си среда, като разглежда действителни снимки на дома си и просто докосва изображения на интелигентни домашни продукти, като осветление, AV , HVAC и т.н., инициирани команди.

„Например, само като докоснете изображението на светлината, която искате да контролирате, тази светлина се включва или изключва, като натиска и държи изображението светлината затъмнява“, каза Уилкинсън. „В същото време изображението на iPad осветява потвърждаването на вашата команда, която е функция, уникална за Savant.“

TrueImage използва пълноценно жестовете на ябълките. Например чрез „прищипване и увеличаване“ на екрана на iPad, потребителят може да види всички стаи колективно и да се движи, като докосне желаната стая за незабавен достъп до домашна автоматизация.

„Savant успешно донесе познаването на потребителския интерфейс на Apple в домашната автоматизация, така че всеки Mac OS® X Computer, Apple Ipad®, iPhone®, iPod Touch® и дори традиционната HD TV да може да се използва за контрол на дистрибуцията на HD TV на много стаи HD телевизия , Audio Multi-Room плюс осветлението и HVAC “, обясни Gordon Innocent, председател на RGB Communications.

„Нашата цел за 35 QUGate на Een беше да създаде Savant Experience Show Home, което ще даде на нашите акредитирани канали на канали фантастично демонстрационно съоръжение, предоставяйки им огромно конкурентно предимство, за да им помогне да увеличат новия бизнес и новите приходи! “, Заключи невинен.

За подробности за най -близкия ви акредитиран RGB канал на RGB, моля, обадете се на Neil Howes на RGB +44 (0) 1488 73366.

www.rgbcomms.co.uk: Видео: Савант контролира апартамента от iPad

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook, или се абонирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получавате тези новинарски истории, доставени по имейл, направо до входящата ви поща всеки ден.

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *