• Uncategorized
  • 0

Нов термостатичен клапан на радиатора на Danfoss LC13

DANFOSS са въвели нова версия на техния термостат Z-Wave радиатор. TRV от £ 60 LC13 е модернизиран фърмуер за подобрено разнообразие на мрежата, както и разрешава проблем с контролерите за автоматизация на Vera House …

Danfoss пусна нов термостат на Z-Wave Radiator (TRV) за 2014 г. Danfoss LC-13 (014G0013) има всички характеристики на предишната версия, но актуализира фърмуера, базиран на новия Z-Wave V4.5 SDK.

Новият фърмуер предполага, че Danfoss TRV има много по-добра стабилност на мрежата на Z-Wave, както и подобрен безжичен обхват. Тези подобрения на фърмуера решават последните проблеми с контролери като Вера, където TRV премина в режим „паника“, както и спря да взаимодейства с Z-Wave мрежата. Услугата на този проблем беше да се понижи Вера до предишна версия на фърмуера на Z-Wave. Новата версия на Danfoss TRV решава този проблем, като ви позволява да продължите да използвате най -новата версия на фърмуера на Vera.

Danfoss TRV ви позволява да управлявате температурата на всеки тип радиатор, той включва адаптери, за да гарантира, че той може да бъде монтиран на практически всички основни радиатори. След това можете да управлявате зададената точка (температурата, при която радиаторът е включен/изключен) безжично чрез Z-Wave или наръчник, използвайки бутоните, както и LCD на TRV.

184 отзиви

Living Link 014G0013 Z-Wave Radiator вентил термостат (LC-13)

Топло управление на радиатора на закрито
LCD екран за дисплей на състоянието
Безжична връзка

Покупка на Amazon

www.danfoss.com: Предлага се от Amazon

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest1
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Последна актуализация на 2021-10-04 / партньорски връзки / снимки от API на Amazon Product Marketing API

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *