• Uncategorized
  • 0

Покриване на прозорците на дат

Q. Нямам концепция кои покрития на прозореца са подходящи за прозорците на дат. Искам да имам нещо, което ще бъде доста отвън, освен отвътре.

А. Датните прозорци могат да бъдат трудност за украса. Ако вашите прозорци са от пода до тавана, висящите завеси е възможност, но ако прозорците ви имат перваз, както повечето дат прозорци правят, завесите могат да висят само до върха на перваза или перваза, както и да изглеждат неудобни или остарял.

Помислете за инсталирането на дърво или материал римски щори, които седят във всеки прозорец на прозореца на вашия залив. Това би осигурило чист, чист, както и равномерен вид на прозорците, както и в стаята. Римските нюанси или щори също изглеждат страхотно извън дома в допълнение към вътрешността на стаята. Просто не забравяйте да запазите всеки сляп на същата височина, когато са изтеглени за чист, единствен вид.

Дървените щори също правят фантастично покритие за прозорците на дат. Инсталиран вътре в рамката на прозореца, както и боя точно същото време.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *