• Uncategorized
  • 0

Полезно приспособление на седмицата: Kingston DataTraveler Hyperx USB 3.0 Flash Drive

През последните няколко години, обикновено около Коледа, аз се лекувах с ново USB флаш устройство. Удвоявайки капацитета всеки път, аз започнах с 2 GB стик, след което се преместих на 4, 8, 16 и след това 32 миналата година. Въпреки това, въпреки че 32GB е наистина полезен капацитет и аз отидох за маркова памет (Sandisk), не бях обръщал внимание на производителността и бавната му скорост на запис винаги ме е забъркала. Всичко се отнасяше до глава преди няколко вечери, когато трябваше да взема копие на виртуално устройство от лаптопа си. 23GB файлът отне два часа, за да напише на палеца! Време е Коледа да дойде в началото на тази година.

Въведете Kingston Traveler Hyperx 64GB, първото USB 3.0 устройство, което притежавам, и едно, от което моят Retina MacBook наистина може да се възползва. Това не е често срещано USB устройство за палец. 8-каналната му архитектура означава, че представянето му е по-близко до SSD, отколкото обикновена USB стик.

Kingston цитира цифрите на ефективността на 225MB/s четене и 135MB/s запис и постигнахме 243MB/s четене и 110MB/s запис, използвайки теста за скорост на Blackmagic Disk. И така, какво означава това в реалния свят? Ами файлът, който отне два часа, за да напиша на предишното ми поколение парче Junk Flash Drive, отне по -малко от три минути, за да се копира на Hyperx!

За да се повтори, тук има 3 неща на работа. Нелепо лошото (може би дори дефектно?) Изпълнение на стария ми флаш устройство. Значителните предимства на скоростта на USB 3 над USB 2 и Uber Fast Tech в самото устройство. Ако не сте надстроили вашия USB флаш устройство от известно време, може би е време да се почерпите и вие. 64GB Kingston Traveler Hyperx в момента е £ 70, а има и 128 GB и 256GB версии.

Kingston Technology 64GB USB 3.0 DTHX Flash Drive функции

USB 3.0 обратно съвместим – с USB 2.0

Плачеща бърза скорост – USB 3.0:

Петгодишна гаранция

С участието на високоскоростна 8-канална архитектура, която предлага USB 3.0 скорост на трансфер на данни, DataTraveler Hyperx 3.0 е идеалната услуга за разширяване на съхранението на бележника и за бързо съхраняване, прехвърляне и подкрепяне на всеки цифров начин на живот.

Потребителите ще спестят време, свързано с отваряне и прехвърляне на големи файлове и приложения между устройства. Те също ще изпитат по-малко време за изчакване, дори когато работят със съдържание, тежко с данни.

Предлага се от Amazon

136 отзиви

Hyperx HXS3/64GB Hyperx Savage 64 GB USB 3.1/3.0 Flash Drive, черно и червено
Speed1 USB 3.1 GEN 1 (USB 3.0): 64GB: 350MB/s Прочетете, 180MB/s Запис
Размери: 76.3mm x 23.48mm x 12.17mm8
Работна температура: 0 ° C до 60 ° C

Покупка на Amazon

Предишни джаджи от седмицата

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Последна актуализация на 2021-10-04 / партньорски връзки / изображения от Amazon Product Advertising API

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *