• Uncategorized
  • 0

Попитайте дизайнер: Космически дизайн на пране

Q. Моето пералня ме подлудява! Той е също така тесен, както и аз изисквам много повече площ за сгъване, както и за гладене. Никога не използваме страничната врата, така че вярвах, че ще оставя сушилнята, където е, както и да замахна с шайбата около нея, както и да отгорем и с брояч, след което поставихме нови шкафове по цялата тази стена. Аз също харесвам мивка от неръждаема стомана.

– R.C., с помощта на имейл (за да изпратите свой собствен въпрос, вижте нашата страница Designer ™.)

А. Вашето пространство за пране е абсолютно неудобно пространство! За да направите дизайна много по -ефективен, вярвам, че трябва да премахнете страничната врата (след като проверите с вашия общински строителен отдел, че това не пречи на строителните норми), както и да настроите прозорец, който да пусне естествена светлина.

За да освежите пространството, боядисайте стените си очарователно светло синьо, като Pratt & Lambert’s Copenhagen (24-6) (показано отгоре), както и поставете подредени варовикови плочки (показани отгоре) от CIOT. Районът ви е малък, така че няма да изисквате и много.

Аз съм голям фен на симетрията, затова предлагам да замените настоящата ви сушилня с предно товар, който да съответства на вашата шайба за предно зареждане. След това, разположете новата сушилня, където старата ви е, както и поставете шайбата в противоположния ъгъл с мивка между (виж плана на етажа отгоре), както и дължина на брояча на всеки. Въпреки че това ще раздели брояча, той ще осигури силно визуално въздействие. Ако харесвате безпрепятствен плот, разполагайте с шайбата до сушилнята, както и мивката в ъгъла, както в нашата мотивационна снимка.

Бих си помислил за бяла чугунена мивка вместо неръждаема стомана, която да съответства на вашите уреди. Потъването на тандемната помощна програма (показана) от Kohler е най -подходяща за вашето пространство; Тя включва тиган за накисване за лечение на малки партиди пране, както и табла за почистване на петна.

Горните шкафове могат да претъпчат стаята, но отворените рафтове ще запазят нещата ефирни. Двойка от Ekby Järpen/Ekby Valter Shits (показани отгоре) на Ikea (показани отгоре) от двете страни на прозореца ще ви осигурят много място за съхранение, както и черната повърхност ще контрастира с новите по -светли елементи. Текстурните кошници на Byholma на Ikea (показани отгоре) ще ви осигурят елегантно съхранение на рафтовете.

Накрая, раиран бегач, като десния борд (показан) от Dash & Albert, би допълнил новия ви цвят на стената, както и ще донесе хит на модел.

Вижте много повече попитайте дизайнерски отговори. Плюс това, изпратете свой собствен въпрос, с указания от нашата страница за Ask A Designer ™.

1. Боя, Копенхаген (24-6), Прат и Ламбърт. 2. Тандемна помощна мивка, Колер. 3. Съветник на десния борд, Dash & Albert. 4. Ekby Järpen/Ekby Valter Shelf Shelf, Ikea. 5. Намесени варовикови плочки, CiOT. 6. Byholma Basket, Ikea.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *