Попитайте дизайнер: телевизионно разположение

В. Къде трябва да поставим телевизора в нашата домакинска стая? Трябва ли да създадем вградени в камината? Също така харесваме голям диван с форма на L

– B.L., Лондон, Онт. (За да изпратите свой собствен въпрос, вижте нашата страница Designer ™.)

А. Вярвам, че вградените са отличен метод за създаване на фокусна точка в една стая. Тук може да стартирате комплект най -добре, колкото таванът от двете страни на камината ви, или да имате чифт, направен да изглежда като кредитни. Това каза, че вярвам, че бюрото ви, както и винетата в стола в стил Уиндзор, са доста приятно. Можете да го балансирате, като добавите висока шкафче за книги или конзола от другата страна на камината, както в нашата мотивационна снимка. Вратите на вратите на крайбрежната жива телевизионна конзола (показана) пасват както на бюрото, така и на камината. Нагласете телевизора си на конзолата, за да му осигурите известна височина.

Помислете за пребоядисване на стените си в бледо, но свежо синьо-сив, като залива на Фунди (ATC-58) (показан) от Pittsburgh Paints, за да допълни красивите морска пехота, екологична на вашите настолни лампи, както и фотьойли. Ако искате да останете неутрални, Pittsburgh рисува чистотата (ATC-98) (показана) е маслен крем, който е малко по-блед от сегашния ви цвят.

Секцията е отлична концепция за ъгъла, където сега са вашият диван, както и стол. Изберете традиционен стил, като секцията от серия 3970 (показана) от Lee Markets в неутралния, както и устойчив материал за тапицерия Sonny в Natural. След това издърпайте вашите две морци екологични фотьойли по-добре към секцията за уютна подредба. Харесва ми вашата масичка за кафе, но вярвайте, че може да изглежда толкова малко до секцията – опитайте се да откриете втори в подобен стил (не е нужно да съвпадат точно!), За да се сдвояват с това, както и да го рисувате хрупкаво Бял.

Закачете класическите отпечатъци на симетрията (показани) на стената срещу камината, където сега е вашият диван. Геометричните модели, както и дъгата от цветове правят доста допълнения към стаята. Балансирайте тези с огледало 3 ′ x 6 ′ рамки, окачени хоризонтално на съседната стена. както и да контрастирате меката екологична с коралово хвърляне (показано).

Вижте много повече попитайте дизайнерски отговори. Плюс това, изпратете свой собствен въпрос, с указания от нашата страница за Ask A Designer ™.

1. Класическа симетрия с шест печат, щайга и цев. 2. Отляво: Бей на Фунди (ATC-58), Чистота (ATC-98) Бои, Питсбърг Бои. 3. Хвърлете, HomeSense. 4. 3970 серия в Sonny in Natural Sectional, Lee Industries. 5. Крайбрежна жива телевизионна конзола в Shell, Stanley Furniture.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *