Превключвателят на кабела swiidinter преобразува всяка лампа в Z-wave

създателите на новия „Swiidinter“ твърдят, че това е първият дистанционен контролиран кабел, който може да се използва ръчно като всеки класически превключвател и също така да се активира дистанционно чрез Z-вълна мрежа за домашна автоматизация.

Получихме ръце на предварителна проба на Swiid Cord Switch-вижте нашето видео за бързо лоза по-долу-и това е стилно, чисто малко устройство със собствен бутон и син светодиод.

Има няколко предимства на този вътрешен тип Z-вълна модул. Първо местният контрол се запазва и по начин, който е очевиден и интуитивен за потребителите и посетителите на вашия дом. Модулът също се възползва от възможността да се свързва събитие с дълго натискане на бутона – можете например да стартирате макроса, който поставя дома ви в нощния режим с превключвателя на кабела на лампата за легло.

Swiid Unit също означава, че вече не се нуждаете от модул за стена Z-Wave, който понякога може да бъде доста грозен. Суид ни каза …

Първият ни продукт Swiidinter е Z-Wave Inline Switch Corw, който днес няма истински еквивалент на пазара. Ние разработихме и проектираме този продукт в House. Swiidinter е особено полезен за автоматизиране на осветлението в спалня, където лампите на нощта обикновено имат превключвател на кабела. Това означава, че да можете да включите или изключите леглото, оборудвана с нашия превключвател на кабела или дистанционно, или – както в миналото – ръчно от превключвателя на кабела.

Тъй като нашият Swiidinter поддържа асоциациите на Z-Wave, той може-при дълга преса-да действа „като дистанционно управление“, като задейства сценарий за домашна автоматизация: това може да бъде толкова просто, колкото да включите или изключите лампата в другия край на спалнята Без да се налага да ставате от леглото … Също така, асоциациите (само за първа група) могат да бъдат настроени директно от Swiidinter, без да се включват основния контролер (очевидно само в една и съща мрежа Z-Wave).

Swiid ще пусне по -интелигентни домашни продукти и през следващите месеци (Swiidplug и Swiidpack), така че следете уебсайта им. Swiid Cord Switch ще бъде наличен тази есен в черно и бяло (злато и кафяво, вероятно идващи в бъдеще) с препоръчителна цена на дребно от около £ 50.

#
Визуализация
Продукт
Оценка
Цена

1

AEOTEC MULTISENSOR 6, Z-WAVE плюс 6 в 1 движение, температура, влажност, светлина, UV, вибрационен сензор …

281 отзиви

£ 42.87

Купете на Amazon

2

AEOTEC HOME ENERGY METER GEN5, Z-WAVE плюс интелигентен монитор за използване на електроенергия, докладване на мощност в реално време …

75 отзиви

£ 87,13

Купете на Amazon

3

Aeotec Z-Stick Gen5 Plus, Z-Wave Plus USB за създаване на Z-Wave Gateway, Zwave Hub Controller Pro 2020 …

12 отзива

£ 71,50

Купете на Amazon

www.swiid.com: Още умен домашен екипировка Z-wave

Дялтова:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Последна актуализация на 2021-10-04 / партньорски връзки / изображения от Amazon Product Advertising API

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *