• Uncategorized
  • 0

Преглед: Водоустойчив Bluetooth високоговорител INATECK BTSP-20

Преди няколко седмици ние покрихме тези битови Bluetooth за смукателни високоговорители за вашата баня като нашето полезно устройство на седмицата.

Малко след това момчетата от Инатек се свързаха с нас, за да видят дали ще разгледаме чисто новия им BTSP-20 водоустойчив Bluetooth високоговорител, както и той се показа само няколко дни по-късно.

В полето ще откриете самия безжичен високоговорител, кабел за зареждане на микро USB, 3,5 -милиметров аудио кабел, наръчник, както и разглобяема смукателна чаша.

Този здрав бит изглежда интелигентен в черния си губениран куб, подрязан с оранжево, както и стилът, беше огромен хит с тийнейджърите в автоматизирания дом. Заграждението е оценено на IPX5 Common (защитен срещу водни струи), с размери 8,5 cms x 8,5 cms x 4,5 cms, както и тежи 230 g.

От едната страна ще откриете четирите бутона за управление-включване/изключване/двойка, отговор/закачане, обем нагоре, обем надолу. От друга страна, под подвижен гумен капак имате 3,5 мм входен жак (за свързване към устройства без Bluetooth) плюс Micro USB зареждащото гнездо. Вградената акумулаторна литиево-йонна батерия отнема около два часа, за да достигне максимална способност, както и осигурява до 5 часа постоянно възпроизвеждане на безжична връзка.

Speakers Bluetooth 3.0 преминава в режим на сдвояване с 6 секунда натискане на бутона за захранване (Code 0000, ако поиска). Веднъж сдвоени, ние открихме, че той се свързва с нашия iPhone веднага след това, за разлика от някои по -стари Bluetooth високоговорители, ние имаме нужда от интервенция за наръчник по телефона всеки път, за да се свържем.

През повечето време това е изключително удобно. Независимо от това, забелязахме, че ако системата вече е сдвоена с още една джаджа, която присъства, без значение колко дълго задържате бутона за захранване, тя няма да влезе отново в режима на сдвояване. Трябва да изключите Bluetooth на джаджата, която е свързана, преди да можете да се свържете с ново устройство. Наръчникът гласи, че има съвместимост за Windows, Mac, iOS, както и Android устройства.

Една перспективна досада е лекотата, с която системата може да бъде изключена. Ако го вземете „грешен начин“, както и по невнимание докоснете бутона за захранване, той се изключва директно. Дългата преса за изключване на захранването би била много по -добра идея.

Inatech казва, че това е стерео говорител, но тъй като очаквате от нещо с този размер, няма забележимо разделяне на канала. Това обаче е добре. Битовият високоговорител е натрапчив за размера си, както и неговият 3W изход е по -силен, отколкото бихте очаквали. На тестово задвижване, използващо разглобяемата вентионна чаша в силовия душ, беше много силно, за да се насладите на шума от водата с високо налягане. Сортът 10 м също означаваше, че нашият телефон, доставящ мелодиите, беше в другото пространство, както и извън пара. Тук има достоен бас, както и единственият говорител с този размер, който чухме, че е малко по -нисък, е нашата JBL Micro Wireless, която не е водоустойчива.

Крайната техника на Inateck е разработена в микрофон с намаляване на шума. Заедно с отделения бутон за телефон можете да го използвате като телефон без високоговорители. Сдвоени с вашия телефон или лаптоп Можете да го използвате и със Skype или вашето любимо приложение VoIP.

Открихме Inateck, идеални за задължения около дома (под душа) в допълнение към колата, на работа, както и дори на отличното открито. Водоустойчив Bluetooth високоговорител BTSP-20 се предлага сега за около £ 30. Вижте видеото по -долу.

Достъпно от Amazon: inateck.com

#
Визуализация
Продукт
Оценка
Цена

1

Sony SRS -XB13 – Компактен и преносим водоустойчив безжичен Bluetooth® високоговорител с допълнителен Bass ™ – синьо

473 отзиви

£ 37.49

Купете на Amazon

2

Ortizan Bluetooth високоговорител, IPX7 Водоустойчив преносим безжични високоговорители с LED светлина, 24W …5,169 отзиви

£ 34,99

Купете на Amazon

3

Soundcore 3 от Anker Soundcore, Bluetooth високоговорител със стерео звук, чист титанов диафрагма …

894 отзиви

£ 55.99

Купете на Amazon

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Последна актуализация на 2021-10-04 / партньорски връзки / снимки от API на Amazon Product Marketing API

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *