• Uncategorized
  • 0

Преглед: Logitech K400 Wireless Touch Keyboard

Скорошен компютър, създаден за специален проект (повече за това, че идва скоро), донесе със себе си изискване за удобна безжична клавиатура и мишка.

Клавиатурата Logitech K400 Wireless Touch беше точно това, което търсихме и нейният компактен размер (приблизително 36 cms x 14 cms) все още успява да включи приличен размер на тъчпада.

Свързването на K400 с вашия компютър е задание за включване и възпроизвеждане с помощта на мъничкия USB приемник – ниският му профил е особено добре дошъл, ако го използвате в лаптоп. В нашия случай той е в настолна машина и включеният удължител на приставката му позволява да седи от всички останали конектори на гърба, вероятно помагайки на разпространението на RF малко, както и да го направи по -малко привързано към премахване.

Този единичен 2.4GHz „обединяващ“ USB приемник ви позволява да добавите до 6 логитех устройства (клавиатури, мишки, тракболи, тъчпади и т.н.). Logitech цитира диапазон до 10 метра и открихме, че работи надеждно в нашата настройка.

TrackPad е активиран с много докосване и включва поддръжка за жестове на Windows 8 Edge. Освен бутоните на мишката директно под подложката, в горния ляв ъгъл на клавиатурата има замислено поставен бутон на мишката. Това ви позволява да държите устройството с две ръце, като почивате десния палец на сензорната подложка и наляво на този бутон на мишката – вижте по -долу.

Ключовете имат прилично пътуване и има ключове за управление на медиите за игра, обем, обем, който е намален и т.н. Няма отделна подложка за числа (но е малко вероятно да купувате това за маратон на електронната таблица на Excel) и няма и под с подсветление (въпреки че това е Предлага се на Big Brother на K400 – The Logitech K830)

Ръководството обещава „Едногодишен живот на батерията“ от клетките 2 x Duracell AA, които са включени в кутията (добре направен Logitech) и превключвател за включване/изключване в задната част на устройството спомага за спестяване на мощност, когато сте далеч.

K400 е оптимален за диванския сърфист за хол и дори работи и с някои интелигентни телевизори и конзоли за игри. Предлага се в черно (и бяло за вашата кухня) от под 30 паунда.

Предлага се от Amazon

Продажба

7 931 отзиви

Logitech K400 Plus Клавиатура за безжична сензорна телевизия с лесен медиен контрол и вграден тъчпад, HTPC клавиатура за PC-свързан телевизор, Windows, Android, Chrome OS, Laptop, Qwerty UK English Layout-Black

Медийно удобно: Клавиатурата K400 Plus Wireless Touch TV ви дава интегриран, удобен контрол върху вашето забавление от PC-to-TV, премахвайки струпването на отделна клавиатура и мишка
Plug-and-Play: Просто включете обединяващия приемник в USB порт, а безжичната клавиатура Touchpad е готова за преминаване; Регулирайте контролите със софтуера Logitech Options, за да запазите предпочитаните настройки
Захранвана за захранване: Създадена с олово управление на гърба, тази безжична телевизионна клавиатура има реномиран и дълъг живот на батерията до 18 месеца (2), включително бутон за включване/изключване, за да му помогне да продължи още по-дълго

28,99 паунда

Купете на Amazon

logitech.com

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Последна актуализация на 2021-10-04 / партньорски връзки / изображения от Amazon Product Advertising API

Преглед: Logitech K400 Wireless Touch Keyboard

Скорошен компютър, разработен за специална работа (повече за това, че идва скоро), донесе със себе си търсене на практична безжична клавиатура All-in-One, както и мишка.

Клавиатурата Logitech K400 Wireless Touch беше точно това, което търсихме, както и неговия компактен размер (приблизително 36 cms x 14 cms), все още се справя, за да интегрира приличен размер на тъчпада.

Свързването на K400 с вашия компютър е щепсел, както и възпроизвеждане на задача, използвайки малкия USB приемник – ниският му профил е особено добре дошъл, ако го използвате в лаптоп. В нашата ситуация тя е в настолна машина, както и включената удължител на приставката позволява да седи от всички останали конектори на гърба, най -вероятно подпомага разпространението на RF малко, както и да го направи по -малко привързано към премахване.

Този сингъл 2.4GHz „обединяващ“ USB приемник ви позволява да добавите до 6 джаджи Logitech (клавиатури, мишки, тракболи, тъчпади и т.н.). Logitech цитира разнообразие от 10 метра, както и открихме, че работи надеждно в нашата обстановка.

TrackPad е активиран с много докосване, както и включва поддръжка за жестове на Windows 8 Edge. В допълнение към бутоните на мишката директно под подложката, в горния ляв ъгъл на клавиатурата има замислено поставен бутон на мишката. Това ви позволява да държите системата с две ръце, като почивате десния палец на сензорната подложка, както и вляво на този бутон на мишката – вижте по -долу.

Тайните имат прилично пътуване и има тайни за контроли за медии за игра, обем, обем на обем и т.н. Няма отделна подложка за числа (но е малко вероятно да купувате това за маратон на електронната таблица на Excel), както и няма и подсветка ( Въпреки че това се предлага на огромния брат на K400 – Logitech K830)

Наръчникът обещава „Едногодишен живот на батерията“ от 2 x клетките на AA Duracell, които са включени в кутията (добре направен logitech), както и превключвател за включване/изключване отзад на системата помага да спестите мощност, когато сте далеч .

K400 е идеален за Surfer Sofa Surfer, както и дори работи с някои мъдри телевизори, както и за конзоли за игри. Предлага се в черно (и бяло за вашата кухня) от под 30 паунда.

Предлага се от Amazon

Продажба

7 931 отзиви

Logitech K400 Plus Wireless Touch TV клавиатура с просто управление на медиите, както и вградена тъчпад, HTPC клавиатура за PC-свързан телевизор, Windows, Android, Chrome OS, Laptop, Qwerty UK Английски дизайн-Черно

Медийно удобно: Клавиатурата K400 Plus Wireless Touch TV ви осигурява интегрирано, удобно управление на вашето забавление от PC-to-TV, да се отървете от струпването на отделна клавиатура, както и на мишката
Plug-and-Play: Просто включете обединяващия приемник в USB порт, както и безжичната клавиатура Touchpad е подготвена да върви; Променете контролите с софтуерно приложение Logitech Choices, за да запазите предпочитаните настройки
Захранвана за захранване: Разработено с уволнение на задръстване, тази безжична телевизионна клавиатура има надежден, както и дълъг живот на батерията от 18 месеца (2), включително бутон за включване/изключване, за да му помогне да продължи още по-дълго

28,99 паунда

Купете на Amazon

logitech.com

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Последна актуализация на 2021-10-04 / партньорски връзки / снимки от API на Amazon Product Marketing API

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *