Преглед: RavPower RP-PB14 Xtreme-Последната преносима батерия, която някога ще ви трябва?

Започвам да мисля, че може да имам проблем. Интересът ми към външните батерии може да се превърне във фетиш, но тези енергийни магазини са от решаващо значение за нашия цифров начин на живот. Настоящата електронна помпа, която ще ми е апетит, е RavPower RP-PB14 XTreme.

Xtreme е улика за тази ефективност на единиците, това е един месен пакет за захранване. Тегло на над половин килограм и с размери 18,5 cms x 12,4 cms x 1,8 cms, това няма да се побере в джоба ви. Но огромният му капацитет е неговото предимство и все още е достатъчно малък, за да се побере в почти всяка чанта.

Изходът от 23 000MAH 5V например ще презареди напълно iPhone около 12 пъти, Galaxy S4 около 7 пъти и дори iPad въздух от празен до пълен два пъти. В допълнение батерията може да изведе диапазон от по -високи напрежения на захранващите нетбуци, тетрадки и лаптопи.

Комплектът

Освен самата батерия, комплектът се предлага с 4 идеи за зарядно за мобилни устройства (Samsung, Nokia, Tiny и Micro USB), както и 2 x USB мощност, плюс диапазон от 10 идеи за зарядно за лаптопи (виж по -долу) и DC причинява ги закача. Има и случай на филц, за да го опаковате.

Почувствайте силата

Малкият LCD екран дава на устройството въздух на качество и показва останалото ниво на мощност на клетките (както визуално в баровете, така и на процентна стойност). В допълнение символът на USB се появява при зареждане през някой от USB портовете.

Горното тяло на алуминиевия (пластмасова долна половина) помага при разсейване на топлина и има 4 порта по горния ръб на кутията. Отляво надясно, първо е входният порт, това се използва за зареждане на батерията от доставеното зарядно устройство за променлив ток (15-24V 2A), което ще работи по целия свят, тъй като е 100-240V 50-60Hz. Отнема около 6 часа, за да се заредите напълно.

След това е USB 2 порта, това е 2.5A изход, който ще зарежда iPad с пълна скорост, както и тези други алчни устройства за захранване като Galaxy Tab или Nexus 7. USB 1 порт е стандартен 1.0A изход за вашия iPhone, смартфон Android, преносима конзола за игри и т.н. Накрая най-десният порт е изходът на постоянен ток за зареждане на лаптопи и преносими компютри.

Проверете променливотоковия адаптер за вашия лаптоп, за да разберете необходимото напрежение, след което задръжте бутона с единична функция, докато стойността на напрежението започне да мига. Натиснете отново бутона, за да преминете през изходните опции (9, 12, 16, 19 и 20 волта). След като стигнете до правилната стойност, оставете да мига за няколко секунди и тя ще спре и ще се заключи към този изход.

10 -те съвета за тетрадка, включени в комплекта, ще свържат батерията към много единици от Acer, Asus, Benq, Dell, HP, Lenovo, Samsung, Sony и Toshiba.

Като домакинство на MacBook има очевиден пропуск от този списък, без съмнение заради собствения конектор на Apple. Бързо търсене обаче се оказва тези евтини Apple Magsafe и Magesafe 2 шнурове, така че може да е възможно да поставите нещо за вашия компютър Cupertino. Но включете всяко измишльотина на Хийт Робинсън във вашия лъскав, скъп MacBook на свой риск.

Можете да използвате както USB интелигентни портове наведнъж (3.5A Max), така и дори едновременно да зареждате 3 устройства, като добавите едновременно вашия лаптоп (4.5A макс.). Инструкциите намекват за 80% ефективност, в която се посочва, че единицата ще „… ще консумира около 20% от общия капацитет, включително загубата на мощност от топлината на веригата и преобразуването на напрежението“.

RavPower казват, че литиево-полимерните клетки, използвани от тяхното устройство, са много по-стабилни и по-безопасни от Li-Ion и са добри за над 500 цикъла на презареждане. Те имат желание да посочат и останалите характеристики на безопасността на това устройство и да цитират защита за претоварване, пренапрежение, свръхток, превишаване на температурата и късо съединение с автоматично разбъркване, когато е необходимо. При нормална употреба устройството ще се изключи автоматично между 5 и 20 секунди след изключването му.

Долен ред

Наскоро опаковахме RP-PB14 на дълго пътуване за семейни автомобили и въпреки че в колата имаше налична USB мощност, пътниците на задната седалка предпочитаха да използват батерията, тъй като посочиха тези (къси) светкавици и микро-USB кабели не бяха толкова разтегнати и ограничителни, колкото са били, когато са включени в адаптера на автомобила.

Масивният капацитет на отдела RavPower би бил особено полезен при дълги полети. Въпреки че забелязах, че има усилен риск да бъдете издърпани в безопасността на летището в наши дни с батерия в ръчния ви багаж. Бях спрян на рентгена на 4 от последните 4 полета, които предприех, за да могат да разгледат по-отблизо тази по-малка батерия.

Дъщеря ми на пръв поглед може да източи всяка батерия за смартфон само за няколко часа и тъй като започва университет след няколко седмици, това ще бъде идеалното устройство за раницата й. Популярността на нейните колеги ИТ студенти също трябва да бъде сигурна, когато думата се измъкне, че тя опакова източник на енергия, който ще поддържа множество устройства, събрани през целия ден.

Ravpower Xtreme е здрав, с висококачествен източник на енергия, който ще види много хора през много дни наПътуване, къмпинг, прекъсване на електрозахранването или каквото и да е. Ако сте след озлобена батерия, която е достатъчно гъвкава, за да зарежда много съвременна електроника, тогава това със сигурност е достоен кандидат за списъка с кратък списък.

Предлага се от Amazon

#
Визуализация
Продукт
Оценка
Цена

1

CoolReall PowerBank 20000mah, полезна външна батерия с 2 бързи изхода (2.0A + 2.0A), преносим …

1068 отзиви

£ 17,99

Влезте в Amazon

2

Ugreen 20000mah Power Bank PD 20W Бързо зареждане USB C Преносима батерия за зарядно устройство, съвместима с …

19 отзиви

£ 42.99

Влезте в Amazon

3

Riwnni USB Power Bank 20000 Mah Батерия с висок капацитет с тип C Power Dileding PD 18 W Mobile …

1320 отзиви

£ 13,90

Влезте в Amazon

ravpower.com

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Последна актуализация на 2021-10-04 / партньорски връзки / изображения от Amazon Product Advertising API

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *