• Uncategorized
  • 0

Преобразувайте стария си винил и касети в цифрови

, ако като мен сте на определена възраст, тогава вероятно имате някои странни черни дискове да събират прах във вашето таванско помещение. Може би децата ви са ги виждали и са попитали какви са?

Може би, като мен, вие обяснихте, че те са „като големи компактдискове“. Както и вашата стара колекция от винил, вероятно имате и много стари касетни ленти, което не е много удобно в днешния дигитален свят на iTunes, iPods и безжични поточни медийни плейъри.

Но загрижеността не, за помощ е наблизо. Скоро можете да слушате отново всичките си стари любими с помощта на тези две нови устройства.

1. USB грамофон
Включете този малък грамофон в USB порт и използвайки безплатния софтуер за Audacity, можете да започнете да преобразувате колекцията си за записи в цифров формат. С участието на регулируемо усилване, анти-скитащото управление и високоскоростната функция за запис на винил, USB грамофон, управляван от колана, също може да бъде свързан към всяка домашна стерео с CD или спомагателни входове. Този грамофон може да управлява както 33,3 об / мин албума, така и 45 об. Има дори способността да играете старите 78 -те на Granda с добавяне на незадължителен стилус. Достъпно за получаване на онлайн тук

2. Meritline Digi Deck Plusdeck2 c
PlusDeck 2 е касетна палуба за компютри-това е вътрешно устройство, което е инсталирано в 5,25 инчов залив (подобно на инсталирането на CD-ROM устройство). Това е пълна логика Tapedeck, която възпроизвежда и записва с Automobile Reverse (можете да играете или запишете от двете страни на касета, без да се налага да я изхвърляте и да я преобърнете). Това ви позволява да конвертирате, запазвате и редактирате звуци от лента в вашия компютър. Прехвърлете стари касети на CD, DVD или MP3 плейър. Също така можете да го използвате за запис на MP3 (подкасти например) върху касети. USB Twin Cassette Deck, наличен тук

Обхват от USB грамофони тук: обхват на USB касетотерии тук

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *