Приложението за софтуер за домашна автоматизация за продуктите на Mac

за автоматизация на къщи все още са малко тънки на земята за платформата Mac. Независимо от това индиго от възприемаща автоматизация е висококачествена система за администриране на къщи.

Вграденият му уеб сървър, както и дизайнът на клиента/сървъра ви осигуряват, както и да получите достъп до къщата ви отдалечено от други Mac, компютри, уеб таблети, PDA, както и мобилни телефони. Indigo поддържа интерфейсите PowerLinc House Manage, както и е първото софтуерно приложение на Mac, което може да управлява както Insteon, така и съвместими X10 устройства.

Освен че има вграден уеб сървър, Indigo също въвежда управление на страници, позволяващи графичното развитие на мощни уеб страници, способни да контролират всички устройства. Редакторът за управление на страници на Indigo дава възможност на всеки тип индивид да произвежда, както и редактиране на управление на страници без изискването за разбиране на HTML, CSS или JavaScript програмиране. В резултат на това богатите уеб страници, управлявани от AJAX, бързо се произвеждат, доставяйки на хората бърз метод за достъп, управление, както и да получат състояние в реално време на техния автоматизиран дом.

Щракнете върху снимка за голяма версия

„Основният фокус на изданието 2.0 беше да се направи конкретно, че индивидите на Indigo могат да получат незабавно управление на своята автоматизирана къща отвсякъде“, заяви Мат Бендиксен, президент на проницателната автоматизация. „За да направи това, индивидуалният квартал на Indigo заяви, че наистина биха искали уеб браузъра на кръстосаната платформа да получи достъп до в допълнение към възможността да управлява родния клиент на Indigo на други Macs в домовете си.“

Контролни страници: Богата разработка на уеб страници за автоматизация на къщи без кодиране

Щракнете върху снимка за голяма версия

Щракнете върху снимка за голяма версия

Щракнете върху снимка за голяма версия

„Независимо дали съм в къщата или не, разбирам, че домът ми ще изглежда като някой е там. Indigo надеждно ми изпълнява тази задача за мен от няколко години “, заявява Майк Морпер, активен член на индивидуалните форуми за квартал Indigo. „Въпреки това, с Indigo 2.0, аз съм в състояние да управлявам напълно къщата си от работа или докато пътувам – или директно с уеб браузър или дори на моя BlackBerry“, коментира Морпер. „И сега, когато имам индиго да контролират моите спринклери на двора, вече не изисквам да се занимавам и с тази ежедневна задача. Indigo проверява метеорологичното състояние за мен, както и измисля дали вали или 110 градуса, както и съответно настройва времето ми за поливане. ”

Щракнете върху снимка за голяма версия

Indigo сървърът може да бъде инсталиран на всеки тип компютър, базиран на Mac OS X, работещ с OS X 10.4, както и по-високо.

Ценообразуване, както и наличност – Indigo V2.0 се предлага сега за встъпителна цена от 179,95 долара с уебсайта за възприемаща автоматизация. Всички клиенти на Indigo V1.x имат право на кредитен рейтинг от 90 долара към покупката на надстройка на V2.0. По същия начин, предлагано в интернет, е 30 -дневно пробно копие на Indigo. Indigo работи на Mac OS X 10.4 или по -голям, както и се нуждае от поддържан компютърен интерфейс на Insteon или X10 за контролиране на осветяването на къщата, както и модулите на уреда.

www.perceptiveautomation.com

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook или се регистрирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получите тези новинарски истории, доставени чрез имейл, директно до входящата ви поща всеки ден

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *