Приложението на Windows Phone за системата Honeywell Evohome

Автоматизиран домашен четец Дейвид Хорн току -що пусна безплатно приложение за Windows Phone за системата за контрол на отоплението Honeywell Evohome.

Това приложение позволява на европейските потребители на Honeywell Evohome да контролират дистанционно своята система за отопление и топла вода от телефона си по интернет.

Дейвид ни казва, че приложението му е напълно безплатно (без реклами) и е написано просто защото е бил разочарован, че Honeywell сами не го предоставят. Той също така ни казва, че прави всичко, което приложенията на Android и iPhone могат да направят плюс малко повече.

Характеристиките включват способността за преглед, контрол и отмяна на температурите на всичките си зони и топла вода. Достъп до съоръжението „Boost“ плюс бързи действия като „отопление“, „далеч“, „почивен ден“ и т.н.

Приложението на David е съвместимо със системите Evohome от първо и второ поколение, както и с WiFi термостатите с една зона (независимо дали са независими или като част от Evohome).

Вижте връзките по -долу към приложението плюс нашите форуми за контрол на отоплението.

Windowsphone.com: Обсъдете това приложение в нашите форуми за контрол на отоплението

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook, или се абонирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получавате тези новинарски истории, доставени по имейл, направо до входящата ви поща всеки ден.

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *