Реализиране на шкафа

Бърз, икономичен начин за основен ремонт на кухненски шкафове.

В. Започвам да мисля за актуализиране на нашата кухня. Имам много пространство за шкаф, но шкафовете са от 80 -те – бял ламинат с много дъбови дърпания и подстригване. Наскоро чух за преизпълнение на кабинета и звучи като икономичен начин за актуализиране на кухня. Бихте ли ми казали много повече за това и дали това ще работи за моя вид врати на шкафа?

– S.W., Langley, BC

А. Повторното преразглеждане на шкафа е икономичен начин да превърнете в кухнята си преобразуване. Процесът може да отнеме само няколко дни, за да се завърши и не е толкова разхвърлян, колкото пълен ремонт на кухненския шкаф.

Започнете с идентифициране на какъв тип нов завършек бихте искали и след това се свържете с услугата за повторно лице на кабинета за оценка на дома (може да няма такива компании, разположени в Лангли, но Ванкувър има двойка, отбелязана в жълтите страници на града).

Процесът включва премахване на всички стари врати и фронтове на чекмеджето. Всяка ремонтна работа до съществуващите шкафове трябва да бъде завършена. Кампето на шкафа, фронтовете на вратите и чекмеджето се пренасят отново с новия завършек по ваш избор и е инсталиран всички хардуер, включително нови дърпания и копчета. Тъй като спестявате в шкафове, помислете за разпръскване на висококачествен хардуер с устойчив завършек.

Това също е подходящ момент да се обърнете към организацията на вашата кухня и да имате инсталиран функционален хардуер, като плъзгащи се или накланящи се тави, разделители на чекмеджета, мързеливи сусани, както и осветление на задачите под кабинета.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *