• Uncategorized
  • 0

Списъкът на похотта на Дженифър Копър на Дженифър Копър: Loft Vancouver Loft

Винаги съм очарован от малки области, както и от техниките, необходими, за да ги накарат да функционират. Също така харесвам исторически детайли, останали в първоначалното им състояние, което прави това преустроено Heritage Building Studio House гореща жилищна или търговска собственост.

Построен през 1911 г. за индустриални цели, по-късно жилищният или търговският имот е превърнат в домашни единици в средата на 90-те години. Този специфичен апартамент претърпя още повече реконструкции през последните години, като завършва завършването на датата. Това, което остава, са дървените греди, десет фута тавани, както и тухлени стени, които осигуряват зоната на тон характер.

Не само, че районът е фантастичен, мястото е невероятно. Ванкувър постоянно прави топ 5 списъка на много живи градове по света, както и тази система се намира в сърцето на всичко – прекрасна зона между ядрото в центъра на града, както и историческата зона на Гастаун. Близо е до магазини, кафенета, както и допълнителен бонус: най -добре е на улицата от един от предпочитаните от H&H магазини за стил, предлагайте дом.

За малко студийно къща кухненската зона е фантастичен размер, с страхотни оферти на брояч, както и пространство за килер. Многобройни малки единици наистина се карат на зоната на кухнята, както и обикновено предлагат изключително битово съхранение.

Източник: Световна реалност на Сотбис

Прозорците в рамките на дърва са големи, както и добавят към привлекателността, като същевременно пускат много естествена светлина.

Източник: Световна реалност на Сотбис

Също така харесвам това, което собственикът е завършил с района по отношение на предоставянето, както и интелигентните решения за съхранение; Висянето на велосипед в далечната ниша е идеалният метод за спестяване на подово пространство.

Източник: Световна реалност на Сотбис

Особено ми харесва нишите в тухлените стени, които домашно съхранение толкова стилно. Отворена шкафче за книги, пълна с живи книги, добавя към структурата, както и нежелана вибрация.

Източник: Световна реалност на Сотбис

Поставянето на големи гардероби по една стена решава нуждите на съхранението, както и добавя добър поп от доста синьов цвят.

Източник: Световна реалност на Сотбис

Тапетът зад леглото отличава зоната за спане от останалата част от къщата, въпреки че е с отворена концепция, както и добавя оживен аспект на модела.

Източник: Световна реалност на Сотбис

Комплектът за хранене е чудесен избор и за малки зони – фините крака предпазват мебелите да не изглеждат тежки. По -лекото обзавеждане може да направи всякакъв вид пространство да се чувства по -голямо, както и по -въздушно.

Източник: Световна реалност на Сотбис

Страхотният съвременен винтидж табло е с подобен цвят на тухлата, така че не добавя към натовареността на стената, както и с шкаф за книги, осигурявайки момент на облекчение. Изкуството извън центъра добавя към страхотното, както и заложеното пространство.

Източник: Световна реалност на Сотбис

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *