Странно приспособление за интелигентен дом на седмицата: Rock Cam

Видяхме някои забележителни неща в нашето време, покриващи интелигентния дом, но това със сигурност е един от непознатите артикули. „Синтетичната рок камера/рекордер на KJB Secute and Security SC7000 Xtremelife със сензор за движение“ (за да му даде пълното си заглавие) е, както звучи, прикрит запис на видеокамера, вградена в персонализиран корпус, разработен да изглежда декоративен скала във вашия Градина.

Видеокамерата може да записва до 1280 × 960 и поддържа Buddy и NTSC. Със забележителен живот на батерията в режим на готовност, цитиран до една година, единицата записва в SD карта и може да бъде свързана и с компютър чрез USB.

„SC7000 осигурява предимството на видеокамерата с батерия без общите ограничения за къси батерии! Новата видеокамера Xtremelife разполага с батерията с най-дълъг живот на пазара, което позволява до една година работа при едно зареждане на батерията. Това е възможно, тъй като процесорът работи в „режим на сън“, докато не бъде открит движение, когато видеокамерата се включи и започне да записва.

Скалата Xtremelife може да бъде поставена навсякъде навън, без да се притеснява относно работещите проводници или късият живот на батерията. Просто го задайте и го оставете да запише! Видео камерата ще записва всеки път, когато се открие движение.

Ултра дълъг живот на батерията-Процесорът работи само когато сензорът е спънат

Устойчив на атмосферни влияния – може да бъде поставен практически навсякъде навън

Свързва се лесно с вашия компютър с USB порт ”

Скалата се предлага сега за около 650 долара

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook, или се абонирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получите тези новинарски истории, доставени чрез имейл, направо във входящата ви поща всеки ден

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *