• Uncategorized
  • 0

Суетите за баня

Реновирам банята си в мазето това лято. Имах предвид суетата в банята и я закупих преди около осем месеца, така че ще бъда готов, когато дойде изпълнителят. Това беше най -малката мивка, която съм виждал, около 10 ”х 20”! Но сега открих, че имаме малко повече място в пространството, така че ще получа нещо по -голямо.

Мисля, че зоната на суетата е една от най -важните зони на банята, особено за гостите – те може да не се къпят или да се къпят в банята ви, но всички знаем, че ще измият ръцете си и ще се проверят в огледалото!

В момента има толкова много възможности за избор на суета и хубавото е, че дори не е нужно да чакате нещо, което да бъде направено по поръчка в наши дни. Можете да поръчате мивка, камък или композитен плот и да основавате всичко от местния магазин за хардуер. Този по -горе е от хардуер за възстановяване.

Всъщност отивам за монтирана на стена мивка, тъй като не ми трябва място за съхранение и искам отворен и ефирен вид, подобен на мивката отгоре. Ето някои други, от които черпя вдъхновение от:

За повече вдъхновение за суета, вижте нашата малка галерия за бани.

Фото кредити: 1. Хаус и дом Декември 2009 г., фотография от Майкъл Грейдън2. Хаус и дом юли 2007 г., фотография от Майкъл Грейдън3. Издание на House & Home April 2010, Фотография от Майкъл Грейдън4. Maison & Demeure януари 2010 г., фотография от Jean Longpre5. Хаус и дом Декември 2006 г., фотография от Вирджиния Макдоналд

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *