Телевизионни потоци 15 онлайн британски телевизионни канали

В началото на годината проведохме оценка на услугата TVCatchUp. Завършихме парчето си с прогнозиране, че „костюмите“ могат да развалят забавлението, както и се оказаха точно по този начин.

Но сега TVCatchUp се завръща, вече не е онлайн PVR, но сега вече безплатно онлайн стрийминг на 15 телевизионни канала във Великобритания. Проверете, за да получите една от нашите покани за бета.

Има малък проблем със съотношението на елементите на някои предавания, както се вижда от нашия екран, да се хване по -горе. Като цяло, въпреки че е изключително високо качество, както и наистина полезна услуга.

„TVCatchUp е нова услуга, която ви позволява да се наслаждавате на онлайн телевизия онлайн. В момента има 15 канала, от които да изберете, това е абсолютно легално, както и абсолютно безплатно!

Така че независимо дали сте в Uni, на почивка, пътувате с работа, далеч от къщата или сте също толкова мързеливи да се отдръпнете от вашия компютър, да се присъедините към трансформацията, както и да започнете да се наслаждавате на телевизия с TVCatchUp днес! “

Кликнете тук, за да поканите до бета бета www.tvcatchup.com

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *