Топ 10 много изтъкнати снимки на Home & House на Pinterest

Уеб редактор Adena Leigh Shares House & Home на многото приковани изображения.

Имате ли предвид дните преди Pinterest? Гледам ги с един вид очарователна носталгия; тетрадки, пълни с припокриващи се чипове за боядисване, сълзи на списанията и драскания от млечни химикалки. Flash напред към 2016 г., както и не само, че съм усвоил изкуството на цифровите мотивационни табла, но не вярвам, че бих могъл да онлайн като иновативен живот без Pinterest.

Той има тази прекрасна способност да открие идеалната картина – тази, която представя точно това, което си представях, само по -добре. Подобно на мен, вие най -вероятно сте прекарали часове в търсенето на този търсеният герой. Така през последната година закръглих най -добрите щифтове на houseandhome.com и се надявам, че един от тях ще бъде точно това, което търсите – само вие няма да се налага да слезете в дупка на заек Pinterest, за да го откриете.

Ревяща камина е звездата на това търговско пространство на Designer Allison Willson от Sarah Richardson Design. Хитове злато, както и наситено червен килим добавят още много повече топлина към нашия 10 -ти много видни щифтове.

Вижте много повече от тази къща на H&H TV.

Фотограф: Стейси Брандфорд

Дизайнер: Алисън Уилсън

Проста, организирана, както и просто на окото, тази концепция за съхранение на Pegboard се появи на деветото ни най -популярно изображение на Pinterest.

Вземете много повече концепции за съхранение на навеси тук.

Фотограф: Майкъл Грейдън

Източник: Дом и къща юли 2012 г.

Дизайнер: Стейси Бег и Лорън Петроф

Наемът на блогъра и дизайнера на Жаклин Кларк е пълен с идеи, достойни за щифтове, но нейният райета Office Nook Reins Ultimate на нашия осми най-известен щифт.

Гледайте пълното пътуване до H&H TV.

Фотограф: Джейсън Стикли

Дизайнер: Жаклин Кларк

Мраморни влакни плочки, оформени отворени рафтове и прозорец, пълен със слънце, тази грандиозна малка кухня има всички изработки на идеално изображение на Pinterest.

Вижте много повече кухни с отворени рафтове тук.

Фотограф: Дона Грифит

Източник: Home & House Kitchens & Baths Есен 2013

Дизайнер: Сара Кийнлейсайд и Линдзи Кониер от Quanūk Interiors

Най -важното удобно бягство през зимния сезон, тази селска спалня в исторически кънтри жилище е именно там, където бихте искали да сте в мразовита, както и в снежна нощ.

Вижте много повече от тази къща на H&H TV.

Фотограф: Дона Грифит

Източник: Дом и къща декември 2013 г.

Дизайнер: Консултанти в стил Ан Джонстън, както и Рей Мураками

Прозорците с черна рамка изсипват естествена светлина в тази традиционна, както и съвременна зона за хранене, която е нашият пети много видни щифтове. Замисленият стайлинг на плота изглежда естествен, както и некотриран.

Вижте много повече от тази къща на H&H TV.

Фотограф: Алекс Луки

Дизайнер: Рейчъл Фокс

Тази кухненска зона на дизайнера Саманта Сакс е една от най-обичаните райони на houseandhome.com. Шкафовете за орех, както и осветителното тяло в стил Sputnik предлагат хладно усещане от 70-те години, докато съвременното завършва балансирането на външния вид.

Вижте много повече от тази област на H&H TV.

Фотограф: Дона Грифит

Дизайнер: Саманта Сакс

Терариумите са най -добрите сега, както и това, което представихме от градината на зимния сезон от Ема Харди, влязоха на третия ни много виднищифт.

Научете точно как да направите това Направи си сам: Стъклен буркан терариум.

Фотограф: Деби Патерсън

Източник: Градината на зимния сезон от Ема Харди

Материалът на Кели Уърстлер, както и Chevron Backsplash е рецептата за много придвижващо изображение, както се вижда в тази кухненска зона в тенденция на дизайнера Ерин Фасби.

Вижте много повече кухни с контрастни шкафове тук.

Фотограф: Валери Уилкокс

Дизайнер: Erin Feasby от Feasby & Bleeks

Барабанната ролка, моля … Нашият топ много видни щифтове е гирлянда на Сара Хартил. Забавно, както и празнично, това е подходящият метод да джаз в къщата си за парти!

Научете точно как да направите това „Направи си сам: Хартия гирлянда“.

Фотограф: Ашли Кап, както и Валери Уилкокс

Дизайнер: Сара Хартил

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *