• Uncategorized
  • 0

Уикенд с iPhone 6 Plus – ето кльощавият

наскоро Gremlins на Apple, който стриймира старта на iPhone 6, се върна, когато влязоха в продажба. Магазинът на Apple страдаше зле и беше неизползваем с часове, след като се очакваше да отиде на живо. Не знам достатъчно за тези неща, за да разбера дали е просто невъзможно да се остане сайт с милиони хора, които го удрят или дали Apple наистина се проваля тук.

Каквато и да е причината, която предполагаше за първи път от години, не успях да поставя онлайн покупката си на iPhone през първите минути. Аз обаче се възползвах от връзка, която намерих в Twitter, за да резервирам такъв в моя местен магазин на Apple.

Отидох за отключеното пространство сиво 64GB модел на £ 699. Мисля, че е доста цинично от Apple да има модели 16/64/128GB, вместо да има основен 32GB модел. Това са вида на ходовете, които разкриват Apples True Love – марж (не забравяйте как ще ви помолят за 25 паунда, за да можете да включите Ethernet кабелна телевизия в вашия лаптоп от 2 000 паунда).

Както обаче можете да видите от моята снимка по -долу, няма недостиг на приемащи! Един от мъжете пред мен на нашата (по -къса) опашка за тези с резервации, излезе след като похарчи 1400 паунда за два плюс!

Опашката при стартирането на iPhone 6 на Belfast Apple Store

… или просто сте доволни да ме видите?

Не се съмнявайте, плюсът е голям. Телефон този размер със сигурност не е за всички и реакциите на приятелите и семейството досега варираха от кикоти до отпадане на устата. И не мога да ги обвиня, аз бях един от хората, които се смееха и на Фабълтите преди няколко години. Не мисля, че някой от тях би считал толкова голямо устройство.

Дизайнът на iPhone изисква „чело“ над екрана, за да съответства на „брадичката“ на бутона за дома. Началният бутон на Apple не е функция, огледална на много телефони с Android, така че дори и тези с екрани, които са толкова големи, обикновено не са толкова високи. Но тогава те не са толкова тънки, колкото и това, и плюсът се побира в дънките / джобовете на панталона с лекота.

Задържането на плюс с една ръка не е проблем. Острите ръбове навсякъде около екрана на предишните поколения са изчезнали, а заобленото тяло е най-близко до предпочитаната от мен форма, оригиналният iPhone 1. Стъклените извивки за посрещане на металното тяло и се усеща, че някой е взел търкалящ се с това, че е взел търкаляне на това, че е взел търкалящ се пин Класически дизайн и изравнен камъче. Въпреки че долните ръбове имат някои остри характеристики, като дупки на високоговорителя и светкавичен порт и моят Pinky намира тези неудобни, тъй като поддържа телефона, когато е една ръка. Опитът да преквалифицирам мускулната си памет, за да използвам бутона за захранване на повторно захранване отстрани, вероятно е най-трудното нещо, което открих за промяната на новия дизайн.

След добър старт, Touch ID на Apple стана още по -добър и сега наистина „просто работи“ на 100% от времето за мен и дори е по -бързо с iOS 8.

Изпъкващата видеокамера е особено неприличаща на ябълка, а корицата на Little Sapphire Lens се чувства несигурно. Резултатите от него обаче със сигурност са крачка пред 5 -те. Плюсът придобива оптично стабилизиране на изображението и над 6 -те.

Другото голямо предимство на Plus е по -голямата му батерия. Рано е да се каже точно колко по -добре ще бъде от моите 5s, но е 17:20, докато пиша това и след като се използва светлина през целия ден, батерията все още е 86%,

Този екран

С 401 пиксела на инч екранът е зашеметяващ. 1920 x 1080 ще ви звучи познато. Това е същият Res като този 50 ″ Full HD Telly в салона ви, над 2 милиона пиксела в дланта на ръката ви.

Зрението ми не е това, което беше преди, а по -големият екран е откровение. Прегледът на видео с Plex или Iplayer например е фантастично и дори мога да разбера изразите в тези емоджи, по -добрата ми половина поддържа съобщението ми. 6+ разполага с въртящ се ландшафтен начален екран и двойни оформления на панела за вградени приложения като поща, календар и настройки, a la iPad. Приложенията, които не са актуализирани за оформление на автомобила, се увеличават, за да се поберат на новия екран, а мекият и замъглено резултат прави буркани със супер острия текст на оптимизирани приложения.

Вземете 3 устройства под душа?

Продадох своя iPad преди повече от година, не го използвах. Нямам интерес да имам три устройства, така че по -голям телефон и моят MacBook изглежда като идеалната комбинация. Бих казал, че най -добрият начин да помислите за плюса е една част iPhone до две части iPad. Както други казаха, че това е наистина iPad „Nano“. И това е близо до перфектно за мен.

Но какво да кажем за този смущаващ момент, когато трябва да приведете огромния си телефон до лицето си, за да се обадите. Е, това изглежда се превръща в по -рядко събитие, когато всяка година минава. Бърза проверка показва, че съм имал телефона до ухото ми за общо малко повече от 400 секунди през последните 3 дни. Сравнете това с часовете на използването на имейл, уеб и приложения и ще видите защо изискванията на моите екрани са се променили. Ако случаят на използването ви все още е много повече глас от данните, тогава този телефон вероятно не е за вас.

И така, ще все още ли ще разтърся 5,5 ″ телефон този път през следващата година или нещо по -малко ще направи? Само времето ще покаже, но едно нещо е сигурно, само след 3 дниС iPhone 6 Plus, старият ми 4.0 ″ iPhone 5S вече се чувства като мъничка играчка в ръката ми.

Apple.com: Нашият преглед на MacBook Retina

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook, или се абонирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получите тези новинарски истории, доставени чрез имейл, направо във входящата ви поща всеки ден

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *