#29: Неочакван CON за обаждане в професионалист

възхити празниците на всички! Получихме ви малко нещо, което да празнувате. Това са бележките на шоуто за епизод №29 на Young House Love има подкаст. В епизода на тази седмица говорихме за наемане на реставрационна работа във вашия дом. По -конкретно, че може да бъде вълнуващо и страхотно .. и често може да се изпуска и разочарова … което беше наскоро за нас. Така че ние споделяме някои червени знамена, на които да внимаваме и някои идеи, за да се опитаме да избегнем този проблем, заедно с няколко много повече начина, които сме съкратили на празничната тревожност (и излишък от подаръци). Плюс това се гмуркаме в любимите си дизайнерски книги, изкопаваме стария журнал на Джон и се наслаждаваме на някои мелодии за празнични мелодии от много специален гост.

Можете да изтеглите този епизод от iTunes, Google Play, Stitcherand TuneIn Radio – или да го слушате по -долу! След това използвайте тази страница, за да проверите всякакви връзки, бележки или снимки, които споменахме.

Какво ново
Нашите любими видеоклипове

Как да стилизираме шкаф за книги
Вижте как оформям рафт за книги от началото до края в този видеоклип на TimeLapse на мен запълване, коригиране и фина настройка на вградените шкафове за книги на моя приятел.

Още видеоклипове

0 секунди от 59 секунди

След това
Семейна стая и палуба: 1,5 години
01:26

На живо
00:25
02:03
00:59

По -горе можете да видите тази снимка на Джон в „Бебешкия стол“, която обещахме. Той е на около 12 ″ от земята и той е висок 6 ‘.

По -долу включихме тази година коледната ни картичка, която получихме на Minted (това беше този дизайн)

Ето онова резюме на темите за празнични подаръци, които сме използвали в нашата размяна:

Пътувайте боклуци (неща, които взимате, докато сте на пътувания или ваканции)

Кажете сирене (подаръци, свързани със снимка или сирене-имаме дъска за рязане във формата на Уисконсин за нашите братовчеди, които живеят в Медисън)

Добрите дни на ол (винтидж елементи като тези ретро стил и съжаляваме за игри)

По пътя (подаръци, подходящи за пътни пътувания или пътувания, като този комплект за пътуване с туристически изкуства, който получихме)

Годината на баба (за да почетете 90 -ия рожден ден на баба, избрахме подаръци, които ни напомниха за нея, като автоматична карта за картичка)

Бъдете добър спорт (подаръци, свързани със спорта, като мемориали за любимия ви отбор или действителни игри, които да играете заедно)

Чувство зелено (еко-свързани подаръци или неща, които буквално бяха цветът зелено)

През държавните линии (местни подаръци от град Gifter)

Също така направихме много по -общи категории като „музика“ и „забавление“ през последните години

И можете да разгледате анкетата, за която се позовахме за устройства като Google Home, Amazon Echo или Amazon Echo Dot в бележките за шоуто за епизод №22

Какво не

Ето всички онези цветове, вдъхновени от празничните ваканции: Бяла Коледа, Шейни камбани, празничен венец, елени (на втора мисъл, може да се чете много повече розово от праскова), брадата на Дядо Коледа, яйцето, декемврийско навечерието, елф и зимен сняг .

Обадете се на слушател

Ето още една публикация (превъртете наполовина надолу), която се занимава с някои често срещани въпроси, които получаваме за работа с изпълнители или наемане на професионалисти.

Също така, идеи за преговори с изпълнители!

Не забравяйте-ако имате въпрос за декориране или къща за домашни условия: оставете ни гласова поща на 571-4-yhl-hap (това е 571-494-5427)

Ние копаем

Ето връзки към дизайнерските книги Шери спомена:

Абсолютно красиви неща от Анна Спиро

Моето предписание за антидепресивно живот от Джонатан Адлер

Стилизиран от Емили Хендерсън

Домино: Книгата за декориране

Домино: Вашето ръководство за елегантен дом

Любов на младата къща и мил живеещ дом (смятахме, че ще хвърлим нашите за добра мярка;)

И вижте Порасналите, четете неща, които са написали като детски подкаст за много възрастни, които се радват-веселият веселие

PSST- опитвайки се да намерим нещо, което сме изкопали в миналия епизод, но не помните в кои бележки за шоуто да кликнете? Е, ето главен списък на всичко, което копаем от всички минали епизоди.

Посетете westelm.com/yhl, за да научите много повече за тяхната програма за дизайн, за да въздействате, и въведете YHL15 при касата, за да получите 15% отстъпка от следващата си покупка.

*Тази публикация се състои от партньорски връзки*

Още статии от любовта на младата къща

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *