5 Модните тенденции да се приберат от пролетните писти 2017

тенденции на пистата често прогнозират стиловете, които се появяват по -късно в домовете ни. С колекциите за пролет/лято 2017, приключили наскоро в Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж, разгледахме по -отблизо пет от най -значимите тенденции на модния месец, които лесно могат да бъдат отразени във вашето пространство. Кликнете, за да получите някои стилни идеи, които ще превърнат вашия дом в тази, която е одобрена от Anna Wintour.

Bohemian Cool Girl на пролетта на 2017 г. е толкова далеч от стереотипа на Coachella, колкото идват; Помислете за земни тонове, органични тъкани и еклектичен ръб. При акне купчините извънредни трикотажни изделия излъчват усещане за комфорт.

Фотограф: любезност на студията на акне

За дома вземете сигнали от тази тенденция, като смесвате текстил в различни модели и приглушени тонове. Тук, пейка за отметка ивица се компенсира с екзотични отпечатъци, докато килим, окачен над завеса, създава ясно лечение на прозореца.

Фотограф: Angus Fergusson

Източник: Къща и дом март 2011 г.

Дизайнер: интериорен дизайн на Coleduron

Ако има една тенденция, която винаги се появява по време на модния месец, това е ивици! През този сезон дизайнерите станаха удебелени в ярки първични цветове, които канализират вдъхновена от Mondrian вибрация, като в Proenza Schouler.

Фотограф: любезност на Proenza Schouler

Канализирайте тази лесна за имитираща тенденция, като покажете селекция от динамични вълни одеяла през вашия парапет за незабавен удар на цвят и модел, който работи перфектно в бяло пространство.

Фотограф: Вирджиния Макдоналд

Източник: Къща и дом октомври 2012 г.

Дизайнер: Бев Хиси

Pink е цветът „It“ за пролет/лято 2017. Докато видяхме един тон руж розове по -рано през месеца, дълбоките фуксии и магентите доминираха на пистите в Париж.

Фотограф: любезност на Валентино

За свеж тласък на енергия смесете по -леки тонове на щипки с електрифицирани. Тук розовият килим с плоско тъкане на балончета играе много по-жизнените произведения на изкуството, вазата и акцентните столове.

Фотограф: Дона Грифит

Източник: House & Home, декември 2014 г.

Дизайнер: Таня Линтън

Пръскащите флорали никога не умират и през този сезон те дойдоха в малки носталгични клончета в Dolce & Gabbana, където поставиха въртене на 50 -те години на тенденцията с женствени излишъци.

Фотограф: любезност на Dolce & Gabbana

Свесно поемане на флоралната тенденция, мъничките цветчета са отклонение от мащабните мрачни цъфтежи, които сме виждали от късно. В тази баня сините и белите малки драпи от печат на цветя са не само неочаквани, но добавят сладко завъртане към съвременното пространство.

Фотограф: Вирджиния Макдоналд

Източник: House & Home August 2014

Дизайнер: Робин Йънг

Обикновено жълтото не е най -носимият цвят. Но това не спираше дизайнерите през четирите модни столици от създаването на външен вид в нюанси от горчица и невен до шафран и слънчоглед.

Фотограф: любезност на ШанелДокато приглушеното жълто може да предложи френска селска вибрация, ярки тонове като лимон са най -добре оставени за аксесоари. В неутрално пространство като тази кухня, пълна с светлина, показването на слънчевия цвят на табуретки носи енергия в чистия си дизайн.

Фотограф: Янис Николай

Източник: House & Home March 2014

Дизайнер: Лиза Муди

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *