• Uncategorized
  • 0

7 метода за привеждане на островен стил във вашата спалня

са слънце, както и топлия летен ветрец, който ви вдъхновява да внесете някакъв островен стил в дома си? Пълната трансформация на тропическата трансформация може да бъде много по-добре за дома на плажа или ваканционен дом, както в дома на Barbados Beach на Collette’s Beach, показано по-горе, но няколко попадения от стил на остров може да освежат всякакъв вид спалня при изискване за известно подновяване. Ето седем прости метода, за да опитате ръката си в спокойна плажна вибрация.

1. Бял

Хвърлете някакво хрупкаво бельо от бяло легло, както и чисто палто от бяла боя за стена за ярка, както и ефирна вибрация. Добавете балдахин от мек бял материал към леглото, ако наистина искате прекрасен външен вид.

2. Модел на решетката

Ключов мотив, вдъхновен от острова. Използвайте този модел в възглавници за акцент или чифт османци за подножието на леглото.

3. Ратан или ракита

Тези естествени материали добавят топлина, без да се добавят теглото, както и насипни, които дървесината може. Бъдете избирателни – едно или две парчета често ще са достатъчни.

4. Хит от плажен цвят

Боядисаните мебели в яркочервен, коралов или синьо е идеалният метод за добавяне на цвят на цвят към общия побелял вид.

5. Зелени

Тропически букет или растение в стил палма веднага добавя въздух на морето.

6. Корал

Ако наистина искате да закарате външния вид вкъщи, добавете някои странности, влияещи върху морето като изобразените странични лампи на коралите.

7. Подови настилки от плочки

Не ви предлагаме да започнете да разкъсате разкошния си дървен под за плочки, но ако вече имате плочка или ако спалнята ви наистина е в тропиците, плочките са фантастична опция за подови настилки, тъй като тя стои толкова, колкото и влажността Както се държи страхотно в горещи дни.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *