• Uncategorized
  • 0

Appletv Take 2 – Първи впечатления

Новата актуализация на софтуера за Apple TV беше пусната точно снощи. Актуализацията носи напълно нов потребителски интерфейс и с него HD филмови наеми (налични сега в САЩ и идва по -късно тази година във Великобритания), но все пак няма възпроизвеждане на DivX / XVID.

Въпреки това, подкастърът на пълен работен ден Дон Макалистър ни създава първото си впечатление в новия интерфейс и ни казва защо трябва да бъдем развълнувани от значителния избор на напълно безплатно съдържание, което можем да предадем директно към нашите дневни.

Изпращане от: Don McAllister на Screencasts Online: Така че Apple TV Take 2 вече е сред нас, като първите актуализации се доставят на Apple TVS вчера вечерта. Актуализацията беше доста безболезнена, макар и малко продължителна с няколко рестартирания и след това бинго! Право в красива нова анимация за отваряне.

Разбира се, тъй като бях във Великобритания, не успях да проверя опита за наем на филми, но разчитах, както правя в подкаста си за прехраната си, се насочих направо към секцията за подкаст, за да проверя нещата. Боже мой! Това променя всичко!

Ще притежавам, за да бъда малко смутен по време на основната част на Стив Джобс за това защо толкова голям акцент е поставен върху подкастинг, тъй като защо толкова голяма част от сегмента на Apple TV е посветена на натискането на HD подкасти. Да, разбира се, знам колко са невероятни, но дори като продуцент на подкасти, бях изумен и донякъде облекчен, че Apple все още направи подкасти голяма работа. Сега знам защо.

Apple TV Take 2 премахва необходимостта от объркания и объркващ механизъм за „абонамент“ за достъп до съдържание на подкаст.

Apple TV Take 2 Transforms Podcasting в услуга за доставка на съдържание при еднократно приличащи на един крак – буквално за една нощ.

Apple TV Вземете 2 опаковки прост, цветен интерфейс на браузъра около съдържанието на подкаста, което прави много лесно просто разглеждане и преглед.

Apple TV Take 2 организира подкасти в жанрове за лесен избор и предлага помощ, за да ви покаже подобни подкасти, които други хора са гледали, когато изберете подкоаст.

Apple TV Take 2 ви дава достъп до подкасти от мрежовата компания „легитимиращи“ подкасти и предоставя още един начин за достъп до мейнстрийм или пренастроено съдържание

Да, можете да се абонирате за предпочитаните от вас подкасти, ако искате, но Apple TV Take 2 току -що се е превърнал в нов тип „кабел“, комплект от най -важните канали за всеки тип съдържание, което може да се представи. Това е съществено за независимия производител на съдържание, абсолютно и безспорно огромен.

След като прекарах само един час пред Apple TV Tek 2, това ме накара да преоценя собственото си съдържание и да направя голяма тактическа промяна в моя подход, но вероятно ще оставя това за друга публикация! Така че подкастите са много голяма работа сега и Apple го получава, получават го голямо време.

И така, дали Apple TV ще бъде 2 хит? Все още има много образование и маркетинг, изисквани от Apple, за да изтласкат ползите от средния играч. Филмовият наем и интеграцията с Flickr и т.н. вероятно ще бъдат предполагаемите, чрез които устройството влиза в много домове, но веднъж там, след като хората започнат да разглеждат богатия шев от независимо съдържание, наличен чрез подкаст каналите на Apple TV – WOW!

Всичко, от което се нуждаем сега, е независимите производители на съдържание да увеличат играта си и да започнат да произвеждат постоянно висококачествени предавания.

Ако смятате, че подкастите са били невероятни преди, Apple TV Take 2 току -що е повдигнал летвата и може да бъде основен повратен момент за независимите производители на съдържание.

Вълнуващи времена напред!

www.screencastsonline.com: Apple TV

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *