Cedia Expo 2006 Video

RemoteCentral.com пуснаха още един от своите изключителни видеоклипове, този път това е от Cedia Expo 2006, проведено в Денвър. Видеото включва първите кадри, които видяхме от новия Philips Pronto Professional TSU9600.

„Днес съм много доволен да пусна крайъгълен камък, а именно нашето десето видео досега, видеозаписа на Cedia Expo 2006. В тазгодишното удължено осемминутно видео и половина не само ще видите всички най -нови ръчни универсални дистанционни контроли и аксесоари, както е изложено на шоуто, но и ще получите специални говорими въведения на четири от дистанционните, вие “ Ще мога да видя малко от град Денвър и дори ще изпитате непрекъснато известното хвърляне на усилвател … Новите отдалечени продукти включват: включват:

AMX Mio Modero R-4

Logitech Harmony 1000

Philips Pronto Professional TSU9600

Remote Technologies Inc. T2-C

Remote Technologies Inc. M2

Samsung Electronics MFR

Universal Electronics Inc. Sirius диригент

Universal Remote Control Inc. MSC-400

Ще намерите връзки към три версии на видеото на нашата страница за отчети Cedia 2006, започвайки с „малка“ версия за потребители на Dialup, последвана от „голяма“ версия за потребители на широколентов достъп и накрая има версия „HDTV“ 720p слава с висока разделителна способност за екстремни потребители на широколентов достъп, които искат върховното качество на качеството! Това е четвъртото ни видео, произведено в HD досега и се надявам, че ще трябва да проверите и да проверите някои от другите! “

Изтеглете видеото тук

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *