Comfort Generation 2

Cytech Innovation току -що разкри новата версия „Generation 2“ на техния Wise House Controller за безопасност.

„Комфорт Ultra II следващо поколение Контролер на комфорт сега доставя! – Новото поколение комфорт, обозначено като Comfort Generation II, е в напредък в продължение на много повече от 2 години, както и най -накрая се предлага с Comfort House Controls.

Нови, както и подобрени функции

Пълен дуплекс домофон (работи най -добре с KP03, KP04, DP03)

Подобрена надеждност (по -добра производителност на телефона, както и откриване на звук)

Приставка за звънене, както и зонална обшивка (RGR04, както и LEM01-G2)

Нов глас (с ново действие „Кажи дума“)

1023 действия (същите като Ultra)

Нова логика на действие (ако/тогава/else инструкции на клона)

32 времеви програми, 64 индивидуални таймера (беше 16 времеви програми, както и 16 таймера)

X10 има действия – 16 къщи (беше 1 къса код)

15 Поддръжка на Рио (беше 8 RIOS или SCENE превключватели)

Нова версия на Comfigurator 2.0 за Ultra2 (File System 34)
Comfort Gen. 2 е създаден почти от самото начало, с много нови способности, както и подобрения, но все пак ще бъдат основно съвместими със старото поколение модули, както и периферни устройства, което ще даде възможност за прост път за надграждане за съществуващи клиенти, както и, както и, както и за клиентите, както и, както и за клиентите, както и, както и за клиентите, както и, както и за клиентите, както и, както и за клиентите, както и, както и за клиентите, както и, както и до инсталации.

Подобренията в надеждността бяха още една решаваща цел на новия дизайн, много от приноса на хората през годините се замислят в този нов стил, както и като думата, благодарение на вас за вашите коментари, ние използваме 15% отстъпка Пътят на надстройка. Това е както за търговията, така и за клиентите на дребно.

Комфорт Gen1. Пътят надграждане за тези, които искат да надстроят старата си система за комфорт, ние събрахме пакет за надграждане. Новият PCB ще бъде във форма на съществуващия „Обединен, доставен“ корпус, използвайки 2 нови скоби, както и ние включваме RGR04, както и Lem01-G2, които също са необходими за съвместимост. Датата на затваряне на тази оферта е 1 юни 2006 г.

Надстройте стария си комфорт 1 PCB за £ 328,00 + ДДС + доставка с нашата оферта за надграждане с отстъпка за надграждане, спестявайки ви £ 69,00! “

www.home-control.co.uk

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook или се регистрирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получите тези новинарски истории, доставени чрез имейл, директно до входящата ви поща всеки ден

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *