CommandFusion Проверете iViewer Lite Plus Android App

Слуховете бяха верни, CommandFusion току -що пусна IViewer Lite в iTunes Store. Приложението от £ 34,99 е насочено към пазара на автоматизация на DIY House, както и има спазването на ограниченията за пълната версия на софтуерното приложение – всеки GUI може да има максимум 200 обекта (бутони, плъзгачи и т.н.). Страниците, както и подстраници на iPad са ограничени до интегриран като цяло от 10 (iPhone/iPod е неограничен). GUI свързване (стартиране на още един GUI файл) не е разрешено.

Iviewer на CommandFusion, нашият продукт за дистанционно управление на експертите, сега е достъпен в „Lite“ версия, разработена за индивиди за автоматизация на DIY, както и за по -малки проекти за автоматизация.

Предлага се днес, iOS приложението Iviewer Lite предоставя ефективен метод за разходи за индивиди, както и инсталатори на по -малки системи за автоматизация, за да произвеждат свои собствени персонализирани графични индивидуални интерфейси (GUIS) на iOS устройство. Тези GUI могат да бъдат използвани за управление на всеки тип система, която е контролируема чрез Ethernet. Използвайки напълно безплатната програма „Guidesigner“ на CommandFusion, хората могат да произвеждат GUI, който изглежда, както и да държи начина, по който желаят. Някои възможни използвани за Iviewer Lite включват контрол на домашна система за развлечения на дома, система за отопление/охлаждане или нещо друго, което индивидът може да си представи.

Времето е най -доброто за нас да предложим ефективна услуга, която прави Iviewer много по -достъпен за не само потребителите на DIY, но също и за инсталаторите на по -малко предизвикателни системи. Вярваме, че осигурява най -добрата стойност на парите в своя сегмент. -заяви Джарод Бел, съосновател, CommandFusion.

Разработен за DIY, както и за пазара на малки инсталации, Iviewer Lite използва точно същия мощен двигател за автоматизация като IViewer 4 – Expert Automation на CommandFusion управлява продукта. Той дава възможност на индивида да произвежда мощни индивидуални интерфейси с динамичен материал, както и усъвършенствана производителност като жестове, списъци, анимации, API на JavaScript, както и много други.

Основните функции

Създайте GUI за всякакъв вид мрежови приспособления, които могат да бъдат управлявани – автоматизация на къщи и управление на системи, заседателни зали, театри за лекции, яхти, медийни центрове, превозни средства с дистанционно управление и т.н.

Закупена с App Store – Покупка веднъж, настроена на всякакъв тип джаджа, свързана с клиентите Apple ID

Директно управлявайте като многобройни системи, ако е необходимо (TCP/UDP/HTTP), не се изисква допълнителен хардуер.

Логическа скриптове чрез мощен API на JavaScript

Напълно персонализирайте целия интерфейс със софтуерно приложение на Guidesigner (безплатно)

Създайте различни изгледи на страници за портрет, както и пейзажни режими

Рентабилно за автоматизация на „Направи си сам“

Поддържа всички iOS джаджи (iPads, iPhone, iPod touch)

Работи с всякакъв вид управленска система, включително нашия собствен хардуер за автоматизация

В допълнение CommandFusion също пуснаха версия на Android на Iviewer, която се предлага сега от Google Play Store. Вижте връзките по -долу и за двете приложения.

commandfusion.com

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *