• Uncategorized
  • 0

Crestron въвежда нови, енергийно ефективни търговски усилватели

Crestron въведе нова линия от енергийно ефективни търговски усилватели с висока мощност. Създаден да отговаря на изискванията за сертифициране на Energy Star, изключителните усилватели на AMP серията помагат да се постигнат целите на икономията на енергия и зелените инициативи, без да се жертват аудио изпълнение. Всеки усилвател от серия AMP е 100% Crestron проектиран, проектиран и произведен …

„Проектиран за енергийна ефективност, аудио производителност от висок клас и гъвкавост в голямо разнообразие от търговски среди, усилвателите от серии AMP предлагат повече от два пъти мощността на други усилватели в своя клас. С участието на високоефективна AMP топология и нисък шум, ниско изкривяване, серията AMP осигурява повече място за захранване на по-големи стаи в лекционни зали, спортни барове, ресторанти, аудитории, търговски помещения, хотелски конферентни зали или корпоративни заседателни зали. Избираем канал за 70V или 100V, всеки усилвател може да се използва както в САЩ, така и в международна среда.

„Новата линия на серията AMP предлага уникална комбинация от усилване, енергийна ефективност и гъвкавост за множество търговски приложения“, казва Робин ван Meeuwen, вицепрезидент по продажби и маркетинг за Crestron International. „Сега организациите не трябва да излизат и да пазаруват определен тип усилвател за всеки тип стая или за всяка употреба, AMP носи гъвкавостта и качеството на звука на почти всяка настройка, при която се желае качествен аудио.“

Допълнителните функции за спестяване на захранване включват режим на автоматично „захранване“, който автоматично изключва усилвателя след 30 минути без сигнал. Удобно е, че автоматично „захранване“ незабавно връща усилвател, когато е открит сигнал, като например да говорим в микрофон или да се възпроизвежда CD/DVD. Независимо дали между часовете в университетите, по време на обедните почивки на семинари или в празни стаи в спортни барове, тази уникална функция за мощност осигурява интелигентно и автоматизирано дългосрочно решение за икономия на енергия.

С четири модела, от които да избирате, AMP Series предоставя множество опции за дизайн и мощност. Леките и по-малко от 11 инча дълбочина, AMP-2210 и AMP-3210 предлагат избор от два или три канала за задвижване на 4 и 8 ома високоговорители при 120 вата и 210 вата, съответно. При по-малко от 15 инча дълбочина AMP-2210T и AMP-3210T доставят или два или три канала при 210W @ 4hms, 120W @ 8ohms и 120W при 70/100V. Предоставяйки еднокомпонентно решение за множество приложения, всеки канал е избираем за 4/8OHM и изолиран 70V или 100V, за да достави всяка комбинация от изисквания за мощност.

Пети модел, AMP-2210HT, ще предложи пълен 210W при 70V и е идеален за по-големи сгради като хотели, молове и подобни големи обществени пространства с десетки високоговорители на множество етажи. Всички усилватели на усилвател предлагат компактен дизайн и се вписват в едно 1U багажник.

Енергийната ефективност, съчетана с мощност с висока мощност и екстремна гъвкавост в аудио дизайна, прави усилвателите на AMP серията рентабилен избор за осигуряване на превъзходно усилване на звука на най-взискателните търговски настройки. “

Crestron Mobile за iOS: Crestron Mobile Pro за iOS: crestron.com

Искам още? – Трябва да ни следвате в Twitter, като нас във Facebook или да се абонирате за нашата RSS емисия. Можете дори да получавате тези новинарски истории, доставени по имейл, направо до входящата ви поща всеки ден.

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *