DIY: Празнична хартия Garland

Дизайнер Сара Хартил споделя стъпка по стъпка инструкции как да създадете празнична хартиена гирлянда.

Поставете тона за вашата празнична соаре с отлична хартиена гирлянда, нанизана по стълбите. Забавно е, празнично и, много важно, мъртво лесно. Ето как да го направя:

Материали

Ще ви трябват 3-D хартия, риболовна линия, панделка и креп хартия.

Стъпка 1: Изберете хартиени форми

Изберете четири или пет 3-D хартиена форма в три или четири цвята. Използвахме сиви диаманти и глобуси, бели глобуси и снежинки и златни и сребърни помпони. Металните тонове добавят фин блясък (и могат да работят както коледни, така и като новогодишни декорации).

Съвет: Смесете геометрични форми с по -меки помпони за пълен, разнообразен вид.

Стъпка 2: Формулярни форми и вратовръзка към Банистър

Извадете формите на хартията от опаковката им и се разгънете в 3-D форми. Прикрепете всеки от тях от външната страна на банистър с риболовна линия, която ще изчезне срещу парапета, поставяйки по -големи форми към протекторите. Ако искате, окачете втора гирлянда или само няколко форми над стълбите или на стената срещу банистера, за да акцентира върху архитектурен детайл. Нашите снежинки бяха твърде обемисти, за да се вържат към парапета, така че ги окачихме от тавана, за да омекотят ъгъл.

Стъпка 3: Добавете лентата

Дължини на вятъра на панделка и креп хартия около банистера и новата публикация, за да покрият всяка видима линия на риболов и да се добави течна текстура. Използвахме бяла сатенена панделка и сива креп хартия, които съответстваха на парапета и вретена за нотка на блясък, но можете да използвате по -ярка панделка за цвят на цвят.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *