• Uncategorized
  • 0

DIY Joyful Topiary

Нашата плантаторна кутия на Versailles е сдвоена с 4-точкова желязна пирамида, но всеки вид плантатор, както и квадратен тип топиария (метал, дърво, бамбук, туинг), който във форма заедно ще работи.

Фланг камината с чифт, както и подстригване с орнаменти за празниците. (Съхранявайте дървото навън, когато е възможно, за да го държите свежо.) Или, разположете една извън входната врата, за да посрещнете гостите или в задната градина, както се виждаше фокусна точка от съществен прозорец. В укрепващия здрач, гарниран с поръсване на сняг, вашето развитие наистина ще блести.

Материали, както и инструменти

Плантатор

Форма на топиарията

Дългополучен вечнозелен (използвахме бял бор) резници

Шпула на тел на цветала със средно габарит

Пилешка тел

Бели външни мини-светлини

Етап 1

Нарязани клони с вечнозелен 8 ″ -10 ″ дълъг. За да направите гирлянда, припокрийте два клона с няколко сантиметра, като поддържате всички игли, сочещи в същата посока, както и кабели на клоните заедно в ставата. Кабел допълнителни клони към тях по точно същия метод, докато не произведете гирлянда, която е дълга около 25 ‘.

Стъпка 2

Разточете парче кабел за домашни птици в тръба същата височина като формата на топиарията. Нашата тръба беше с диаметър около 3 ″, както и с дължина 4 ′. Извийте внимателно мини-светлините около тръбата, за да покриете. Суспендирайте тръбата изправена вътре в типа топиари, използвайки жица.

Стъпка 3

Край на кабела на Гарланд, който има игли, насочени от него до дъното на типа топиари (това ще гарантира, че игли ще посочат, както и навън, а не да лежат плоски). Увийте гирлянда около формата, като държите слоевете близо един до друг, за да покриете изцяло формата. включете светлините.

Вземете много повече концепции за подобряване на дома и къщата в нашето ръководство.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *